به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرفه مکانیسمی است که بدن شما برای از بین بردن ذرات و مواد خارجی و همچنین مخاط اضافی که در ریهها و مجاری هوایی جمع میشود، استفاده میکند.
سرفه مستمر میتوانند ناراحت کننده و دردناک باشند. این امر به ویژه هنگامی صادق است که گلو را تحریک کرده و مانع خوابیدن میشود. خوشبختانه، انواع مختلفی از روشهای درمانی برای کمک به کنترل سرفه و در عین حال مبارزه با ویروسها و باکتریهای ایجاد کننده، در دسترس هستند.
در میان گزینههای مختلف، برخی از دستور العملهای ۱۰۰ ٪ طبیعی وجود دارد که از ویژگیهای باورنکردنی مواد تشکیل دهنده آنها برای کاهش مخاط اضافی و پاکسازی سیستم شما بهره میبرند.
امروز ما میخواهیم یک داروی طبیعی سرفه را با شما به اشتراک بگذاریم که ساخت آن آسان است و برای مقابله با سرفه قدرت دفاعی بدن شما را تقویت میکند.
امروز آن را امتحان کنید!
احتمالاً در مورد مفید بودن هویج برای چشمها، چیزهای زیادی شنیده اید، اما احتمالاً هرگز نشنیده اید که در برابر سرفههای بد نیز مفید است. بله، هویج یک ماده عالی است که در صورت ترکیب با سایر مواد، بلغم را از بین میبرد (همانطور که در زیر نشان داده شده است).
سوپ هویج مدتها است که یک درمان محلی برای سرماخوردگی و آنفولانزا است، اما اگر عجله دارید، میتوانید از این سبزی به عنوان شربت سرفه نیز لذت ببرید.
بیشتر شربتهای سرفه حاوی رنگ مصنوعی، طعم دهنده مصنوعی و مواد نگهدارنده هستند. این داروی بدون سم به همان فایده و طعم بهتر از هر شربت عمل میکند.
بیشتر بخوانید
چرا هویج؟
هویج غنی از مواد مغذی است، حاوی ویتامینهای A، C و K و همچنین مقادیر زیادی پتاسیم است. مدت هاست که متخصصان میدانند ویتامین A با تأثیر بر برخی از زیر گروههای خاص سلولهای T و سلولهای B و سیتوکینها در ایجاد عفونت و حفظ سطوح مخاطی (مانند ریههای شما) نقش دارد.
ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدنامی مشهور است.
کمی عسل را برای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری مخلوط کنید. عسل همچنین گلو را میپوشاند، باعث میشود گلو درد شما کمتر شود و کنترل آن آسانتر شود.
افزودن کمی زنجبیل به کاهش التهاب و تسکین درد نیز کمک میکند.
شربت سرفه هویج
در واقع کاملا شیرین و هضم آن آسان است!
• مواد لازم برای شربت سرفه هویج:
۱/۲ کیلوگرم هویج
۳-۴ قاشق غذاخوری عسل
۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده
• طرز تهیه شربت سرفه هویج:
- هویجها را به قطعات کوچک برش داده و در قابلمه کوچکی قرار دهید و آب اضافه کنید تا کاملاً روی آنها پوشانده شوند.
- آن را روی حرارت متوسط بپزید.
- بعد از جوش آمدن، زنجبیل را اضافه کنید و بجوشانید تا هویج نرم شود.
- از صافی ریز بر روی یک کاسه بزرگ صاف کنید، آب را دور نریزید.
- هویج و زنجبیل را مخلوط کنید تا یکدست شود.
- وقتی آب ولرم شد، عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
- به هویجهای له شده آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یکدست شود.
تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
• نحوه استفاده شربت سرفه هویج
هر روز ۳-۴ قاشق شربت بخورید تا دیگر سرفه نکنید. شربت باید به شما کمک کند تا خلط پس از یک یا دو روز استفاده منظم از ریهها خارج شود.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/