سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ته چین تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه ته چین تاس کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه ته چین تاس کباب آشنا کنیم.

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
سیب زمینی ۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر


طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با کمی نمک و آب به مرحله آبکشی رسانده و سپس آن را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.

سیر را خرد کرده و پیاز را رنده میکنیم و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه و گوشت چرخ‌کرده مخلوط میکنیم و خوب ورز می‌دهیم.

دو قاشق آب و مقداری روغن کف قابلمه می‌ریزیم، وقتی داغ شد سیب‌زمینی را حلقه کرده و می‌چینیم.

سپس برنج را ریخته و مواد را به طور یکنواخت روی آن باز می‌کنیم. بعد برنج را ریخته، در قابلمه را می‌گذاریم و با حرارت زیاد زمان می‌دهیم تا دم بکشد.

حالا کمی روغن ریخته، دم‌کنی گذاشته و پس از یک ساعت غذا را سرو می‌کنیم.


سایر نکات
بهتر است این ته چین را برای هر نفر جدا تهیه کنید برای این کار میتوانید از چند قابلمه کوچک یا قالب مخصوص استفاده کنید
میتوانید این ته چین را با گوشت تکه‌ای هم تهیه کنید.

اضافه کردن زعفران این ته چین را خوشمزه‌تر میکند.

اگر دوست دارید روی سیب زمینی‌ها زعفران یا کنجد بزنید تا ته دیگ زیباتری داشته باشید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.