سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب اسکوتادیتا با طعمی بی نظیر

در گزارش زیر طرز تهیه کباب اسکوتادیتارا به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب اسکوتادیتا آشنا کنیم.

مواد لازم
دنده گوسفند
۲۰-۱۶ عدد
رنده پوست لیمو ترش ۲ عدد
نعنا تازه ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از یتیمک بادمجان به روش شیرازی و بوشهری و کباب چوبی مرغ سوخاری تا رمز و راز‌های تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی + تصاویر



طرز تهیه
تمامی مواد به جز دنده‌ها را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را می‌زنیم تا تمامی مواد کاملاً مخلوط‌شده و یکدست شوند. مخلوط مواد را روی دنده‌ها می‌مالیم و آنها را به مدت ۲ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شوند.

پس از ۲ ساعت، دنده‌های مزه‌دار شده را از یخچال خارج می‌کنیم و آنها را در اتاق می‌گذاریم تا هم دمای اتاق شوند.

گریل یا منقل را روشن می‌کنیم. دنده‌ها را روی منقل می‌گذاریم تا هر طرف آن به مدت ۲ الی ۳ دقیقه کباب شود و رنگ آن قهوه‌ای شود. سپس آنها را داغ، با لیمو‌ترش تازه سرو می‌کنیم.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۱۰ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
سلام. یک بار قبل از انتشار لطف کنید متن رو بازبینی کنید.‌من هر بار در مورد اشپزی توی این سایت خواستم مطالعه کنم با جملات عجیب غریب مواجه شدم. لطفا لطفا دقت کنید. ممنون.