به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساندویچ رپ یا ساندویچ پیچیده شده (Wrap Sandwiche) به خاطر طرز تهیه راحت و استفاده در محل کار و مدرسه و … حسابی طرفدار دارد و از طرفی موادی که در ساندویچهای رپ به کار میرود، بسیار متنوع است. این مدل ساندویچها قابلیت این را دارند که همه سلیقهها و طبعهای غذایی را از گوشتخوار تا گیاهخوار و وگان، پوشش دهند. در مهمانیها هم میتوانند به عنوان یک پیشغذا یا فینگرفود خوشمزه، مورد استفاده قرار بگیرند. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ مرغ یونانی و سس رپ را به ۲ روش مختلف برای شما آماده کردهایم. با ما باشید.
مواد لازم
نان پیتا: ۳ عدد
فیله مرغ: ۳ عدد
خیار: ۲ عدد متوسط
هویج: ۱ عدد
کاهو: به میزان دلخواه
پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای خوری
پاپریکا: ۱/۴ قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذا خوری
آویشن و نمک: به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای سس رپ
جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه
سیر: ۲ حبه
پنیر خامهای: ۵۰ گرم
سس مایونز: ۲۰۰ گرم
لیمو ترش: ۱ عدد
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه سس رپ ساندویچ
در یک ظرف مناسب، سس مایونز را با پنیر خامهای مخلوط کنید و با همزن بزنید یا در غذاساز بریزید تا مایه یکدستی به وجود آید. سیر را له و اضافه کنید. میتوانید از پودر سیر هم استفاده کنید. جعفری ساطوری شده و نمک را اضافه کنید. آب لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید. سس را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و سپس در ظرف مناسب سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ
فیلههای مرغ را در یک ظرف یا زیپ کیف قرار دهید و به آن سس بالزامیک، پودر آویشن، نمک، پاپریکا و پودر سیر اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا به مرغها به سرکه و ادویهها آغشته شوند. مرغها را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه استراحت دهید. هرچه بیشتر مرغها هم مرینیت شوند، هم تردتر و هم خوشطعمتر میشوند.
بعد از اینکه فیلهها کاملا طعم گرفتند، در یک تابه مقداری روغن بریزید و فیلهها را در آن سرخ کنید. فیلهها را برش بزنید. کاهو، خیار و هویج را خلالی یا نگینی خرد کنید. نانها را به اندازه دلخواه برش بزنید و مقداری از سس را روی نان بریزید. برشهای کاهو، خیار و هویج را روی سس بریزید و مرغ را به آنها اضافه کنید. ساندویچ را بپیچید و در ظرف مناسب سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ (روش ۲)
مواد لازم
گوجه فرنگی گیلاسی: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی (خرد شده)
پیاز (قرمز): ۱عدد کوچک
خیار: ۱ عدد
حمص نخود: ۳۰۰ گرم
نان: ۵ عدد
ران بدون استخوان یا سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری
سیر: ۳ حبه (له شده)
پودر آویشن: ۱/۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون: ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای سس رپ ساندویچ
ماست یونانی: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
آب لیمو: ۱ قاشق غذا خوری
شوید خشک: ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه سس رپ
همه مواد لازم برای تهیه سس رپ (ماست، آبلیمو، شوید خشک و نمک) را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرغ را با آبلیمو، نمک، سیر له شده، پودر آویشن، فلفل سیاه و روغن زیتون، طعمدار کنید و به مدت حداقل یک ساعت در ظرف دربسته در یخچال استراحت دهید. پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آب سرد قرار دهید تا طعم تند آن گرفته شود (در صورت دلخواه). سپس آن را خلالی و نازک خرد کنید. خیار و گوجه گیلاسی را نگینی خرد کنید.
مرغهای طعمگرفته و نرم شده را درون تابه با روغن سرخ کنید تا جایی که طلایی یا قهوهای شوند. مرغها را به صورت نواری خرد کنید. نانها را به اندازه دلخواه برش بزنید و روی آنها را حمص بمالید. تکههای مرغ را اضافه کنید و روی آنها را خیار، گوجه و پیاز خرد شده بریزید. مقداری از سس ماست (سس رپ) را روی مواد داخل ساندویچ بریزید و آنها را بپیچید.
فوت و فنهای طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ یونانی
*میتوانید از نان لواش نازک، تورتیلا و تافتون هم در طرز تهیه ساندویچ رپ مرغ استفاده کنید.
*برای اینکه ساندویچها باز نشوند، دور رپها را کاغذ ساندویچ یا فویل بپیچید.
*به جای مرغ میتوانید از ماهی بیکن و کالباس هم استفاده کنید. در این صورت ساندویچ رپ ماهی و ساندویچ رپ کالباس خواهید داشت.
*اگر از سینه مرغ در طرز تهیه ساندویچ رپ استفاده کنید، نسبت به ران بدون استخوان رژیمیتر است.
* برای تهیه ساندویچ رپ وگان، به جای مرغ و ماهی و کالباس، از حلقههای بادمجان کبابی استفاده کنید.
*به جای حمص، میتوانید در طرز تهیه چیکن رپ از نخود پخته هم استفاده کنید.
برای اینکه ساندویچهایتان طعم خاص و ویژهای بگیرد، نصف آووکادو را له یا نگینی خرد کنید و به مواد ساندویچ رپ اضافه کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/