سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسموتی کدو حلوایی با دارچین و زنجبیل؛ تقویت کننده سیستم ایمنی

در گزارش زیر طرز تهیه اسموتی کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسموتی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم

شیر ۴ پیمانه
پودر دارچین یک دوم ق چ
پودر هل یک چهارم ق چ
پودر زنجبیل یک دوم ق چ
عسل یک چهارم پیمانه
شکر قهوه‌ای یک چهارم پیمانه
پوره کدوحلوایی یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته برای تزئین
پودر دارچین برای تزیین


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب کوبیده ارزان و خوشمزه با سویا و جغول بغول به روش زنجانی و قهوه خانه‌ای تا نانایمو بار یک دسر بی نظیر + تصاویر


طرز تهیه:
در یک قابلمه یا شیرجوش، شیر، دارچین، زنجبیل، عسل و شکر قهوه‌ای را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و به‌آرامی هم بزنید تا شیر خوب داغ شود. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و پوره کدوحلوایی را داخل آن بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا پوره کاملا به خورد مخلوط شیر برود. نوشیدنی را داخل لیوان‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در انتها روی خامه مقداری پودر دارچین بریزید. حالا می‌توانید نوشیدنی را سرو کنید.

طرز تهیه پوره: کدوحلوایی را به‌صورت تکه‌های ۳ـ۲ سانتی خرد کنید، سپس داخل یک قابلمه مناسب بچینید. مقدار کمی آب هم داخل آن بریزید. حالا آن را روی حرارت قرار دهید تا کدو‌ها کاملا بپزند. بعد از آنکه کدو‌ها پختند، پوست آن‌ها را بگیرید و با پشت چنگال خوب له کنید. پوره شما آماده است.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.