سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رمز و رازهای تهیه کیک شکلاتی خوشمزه خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره - ۱۵۰ گرم
شکر- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ -۳ عدد
پودر کاکائو- ۸۰ گرم
آرد -۲۵۰ گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چای‌خوری
جوش شیرین – نصف قاشق چای‌خوری
نمک - مقدار کمی
آب جوش -۲۰۰ میلی لیتر


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

۱-تمام مواد را به دمای محیط برسانید.

۲-پودر کاکائو را الک و سپس با آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳-آرد را الک و با جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴-فر را همین ابتدای کار با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.

۵-شکر موجود و کره را به دمای محیط برسانید و با هم زن برقی بزنید، برای این‌که رنگ آن کرمی و نرم شود نیاز است حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم زده شود.

۶-تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با دور آهسته هم زن بزنید تا به خوبی ترکیب شود.

۷-در این مرحله موادی را که در آماده سازی مواد اولیه کنار گذاشته بودید در چند مرحله به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

۸- برای این کار ابتدا یک سوم از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید و سپس نصف مخلوط پودر کاکائو و آب‌جوش را اضافه کنید و هم بزنید و همین‌طور ادامه دهید تا تمام مواد اضافه و به خوبی هم زده شود.

۹-در این مرحله مواد کیک شکلاتی آماده شده است.

۱۰-قالب مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و سپس کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید بعد مواد کیک شکلاتی را درون قالب بریزید و سطح کیک را صاف کنید و سپس قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

نکات مهم
۱- استفاده از جوش شیرین در کیک‌های شکلاتی باعث می‌شود بافت کیک بسیار نرم و خوشمزه شود.

۲- اگر کاغذ روغنی نداشتید می‌توانید کف قالب را چرب کنید و سپس مقدار کمی آرد را به کف و دیواره‌های قالب پخش کنید.

۳- بهترین قالب برای پختن کیک قالب کمربندی است، چون به آسانی می‌توانید کیک را جدا کنید.

۴- در نیم ساعت اول که زمان پف کردن کیک است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

۵- بعد از گذشت نیم ساعت برای اطمینان از پخت کیک می‌توانید از یک خلال چوبی استفاده و آن را به وسط کیک وارد کنید و اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک شما پخته شده است.

۶- بعد از این‌که کیک پخت فر را خاموش کنید و قالب را بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج کنید و بگذارید مقداری سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود.

۷- برای جلوگیری از ترک خوردن روی کیک حتما قالب را چند نوبت به سطح سفت و محکمی بکوبید.

۸- اگر تمایل داشتید می‌توانید به جای آب جوش از شیر استفاده کنید.

منبع:خودروکار

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
هانیه
۰۹:۵۳ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
کاش جوش شیرین نداشت
امیر علی
۲۱:۰۵ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
عاااااااااالی