سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

در گزارش زیر طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده: ۳عدد
پنیر خامه‌ای: سه چهارم پیمانه
کره نرم: ۵۶ گرم
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: نصف پیمانه
پوست لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده " یک قاشق غذاخوری (یا خشک نصف قاشق چای خوری)
پودر قند: در صورت تمایل
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.