سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از کباب کوبیده ارزان و خوشمزه با سویا و جغول بغول به روش زنجانی و قهوه خانه‌ای تا نانایمو بار یک دسر بی نظیر + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


 

به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
مسعود
۱۰:۵۱ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
عالی سپاس
ناشناس
۱۸:۳۳ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
گوشت که دیگه هیچ ،الان دیگه زورمون به سبزیجاتم هم نمی‌رسه یادم همین چند سال پیش نه زیاد دور ،میرفتیم بازار با ۳۰تومن بقدری سبزیجات میخریدیم که بزور می آوردیم خونه ،حالا یه کیلو خیار هم نمیشه. متأسفم برا خودمون
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
به قول آقای مدیری... چه کاریه سویا بدیم به گاو گوشت بشه... میشینیم دورهم همون سویارو میخوریم دیگه
ماهان
۱۲:۴۷ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹
پولشو لابد خودت میدی دیگه؟نه؟
ناشناس
۰۸:۲۰ ۲۱ بهمن ۱۳۹۹
این نوع کباب فقط به درد خودش میخورد ضمنا سویا خوراک مرغ است نه انسان
جعفر
۲۲:۳۶ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
جغول بغول چیه؟؟؟؟ جغور بغور
ناشناس
۱۴:۳۴ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام اون جغور بغور برای زنجان هستش
فریلا
۰۹:۵۸ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام. دستور پخت کباب با سویا جالبه،اما بیشتر از 60درصد مردم کشورمون نمی توانند گوشت بخورند و هزینه اون رو ندارند و 40درصد مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده. سیاست خوبیه! آموزش غذاها و خوراکیهای بدون گوشت، درسته یکسری ها به گوشت حساسیت دارند اما شما دارید گیاه خواریو تبلیغ می کنید چون به نفعتونه. چند ساله من و خانوادم گوشت قرمز نخوردیم.
ناشناس
۲۱:۱۷ ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
بله. وقتی گرانی گوشت نمی گذاره مردم عادی کبابش را بخورند بدیهی است کباب سویا را تعریفش کنید.