سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر مخصوص پذیرایی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر مخصوص پذیرایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر مخصوص پذیرایی آشنا کنیم.

طرز تهیه:

برای تهیه این نوع ژله ابتدا در قالب‌های قلبی شکل مقداری پودر ژله آماده شده (مخلوط با آب) بریزید یا ژله رو در ظرف ساده تهیه کنید و بعد با قالب قلبی شکل اون رو قالب بزنید.

در ظرفی به شکل دلخواه مقداری شیر عسل تهیه کنید و چند قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بهش اضافه کنید (به نظرم برای هر لیوان شیر ۱٫۵قاشق پودر ژلاتین عالیه) البته میتونید کمی هم گلاب بهش بزنید تا خوشمزه‌تر بشه.

حالا ژله‌های قلبی رو داخل ظرف بریزید و اجازه بدید ژله ببنده.

نکته:

اگر دیدید ژله‌های قلبی روی شیر نموند ابتدا ژله‌های قلبی رو کف سینی قرار بدید و یه لایه خیلی خیلی نازک شیر توش بریزید و صبر کنید ژله ببنده و بعد دوباره شیر رو تا ارتفاعی که قلب‌ها رو نپوشونه اضافه کنید البته کاملا طبیعیه ۳یا ۴تاش بره زیر شیر!)

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۲۷ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
افتضاح بود
ناشناس
۱۹:۳۰ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
چقدر بد توضیح داده بود
ناشناس
۰۳:۰۶ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
افتضاح بود
ناشناس
۰۱:۳۶ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
اون وقت ژله قلبی ها کجای عکس معلومه
ناشناس
۱۸:۱۶ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
چقدر توضیح افتضاح عکسم نداشت
ناشناس
۱۵:۲۸ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
ب نظرم این واسه اون بود ک یکم بلد بود نه ما ک هیچی از این دسر نمیدونستیم
ناشناس
۰۲:۴۱ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
اصلا خودت فهميدى چى گفتى