سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

فروش دارو در داروخانه‌های مجازی غیر قانونی است

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی گفت: داروخانه‌های مجازی جواز کسب از سوی اتحادیه ندارند با این وجود فعالیت آن‌ها منع قانونی دارد.

رضا الفت نسب عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی در گفت وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فروش دارو در فضا‌های مجازی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ یک از فروشگاه‌های مجازی، دارو عرضه نمی‌کنند مگر کالا‌هایی همچون شیر خشک، محصولات بهداشتی، مکمل‌های ورزشی و ویتامینی که از نظر وزارت بهداشت هیچ ایراد و مانعی ندارد.

وی افزود: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو با وجود درخواست‌های مکرر اتحادیه، اما هنوز اجازه عرضه دارو در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نداده اند با وجود اینکه نظارت مرتب و کافی بر روی اقلام این فروشگاه‌ها وجود دارد و در صورت بروز هرگونه تخلف سریعا اقدام به بررسی و رفع آن می‌شود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی بیان کرد: از طرفی هم بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تمام داروخانه‌هایی که فروشگاه آنلاین دارند، مجاز به فروش محصولات خود در این بستر هستند این در حالی است که هیچ یک از این سایت‌ها جواز کسب از سوی اتحادیه ندارند.
بیشتر بخوانید

به گفته الفت نسب؛ بر اساس قانون اصناف ایران، فعالیت هر بستر مجازی که جواز کسب از سوی اتحادیه نداشته باشد، منع قانونی دارد.

وی ادامه داد: مخالفت اتحادیه در راستای ارائه جواز کسب به بستر‌های مجازی فروش داروخانه‌ها این است که اگر فروش غیر حضوری دارو ایراد بهداشتی دارد پس داروخانه‌ها نباید به این صورت عرضه کنند و اگر هم ندارد پس اجازه دهند مابقی فروشگاه‌های مجازی نیز اقدام به این فعالیت کنند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کار‌های مجازی تصریح کرد: از طرفی هم از چند هفته گذشته در یکی از فضا‌های استارت آپ در کشور خدماتی برای تهیه دارو از داروخانه‌ها به مردم ارائه می‌شود به طوری که این استارت آپ نسخه را از فرد بیمار دریافت می‌کند و نسبت به تهیه و تحویل آن به فرد اقدام می‌کند.

الفت نسب ابراز کرد: این نوع از فعالیت چند روزی است که با شکایت از سوی سازمان غذا و دارو مواجه شده این درحالی است که بر اساس مصوبه دولت هیچ ارگان دولتی بدون اظهارنامه اجازه شکایت از استارت آپ‌ها را ندارند.

وی افزود: بر اساس این مصوبه که در هیئت دولت به تصویب رسیده، در صورتی که یک ارگان دولتی یا وابسته به دولت از استارت آپ مورد نظری شکایت دارد باید شکایت خود را به ستاد رفع موانع تولید ارائه دهد و در صورت تایید این ستاد، شکایت به شکل رسمی اظهار می‌شود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب وکار‌های مجازی اظهار کرد: با وجود این روند، اما سازمان غذا و دارو بدون پیروی از مصوبه دولت مستقیما نسبت به شکایت از استارت آپ تازه تاسیس شده شکایت کرده است.

الفت نسب در پایان بیان کرد: در دنیای امروز که بسیاری از کسب و کار‌ها در کشور‌های مختلف به استارت آپ و خدمات مجازی روی آورده اند، بهتر است با حمایت از استارت آپ‌های داخلی، به آن‌ها کمک کنیم نه اینکه چوب لای چرخ آن‌ها قرار دهیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.