سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش ۲۳ درصدی مصرف بنزین در کرمانشاه/شناسایی کارت ۸۰۰ خودرو عمومی که سوخت‌شان در خارج از شبکه عرضه می‌شد

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت : مصرف بنزین طی ۱۰ ماه اول سپری شده از امسال در مقایسه با پارسال، حدود ۲۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فریدون یاسمی مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت : طی ۱۰ ماه اول سپری شده امسال، ۳۹۲ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۲۵۰ لیتر بنزین در استان توزیع کرده‌ایم که این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال، که معادل ۵۰۹ میلیون و ۷۲۲ هزار لیتر بوده، رقمی معادل ۲۳ درصد کاهش مصرف را نشان می‌دهد.

او گفت : علت این کاهش، سهمیه‌بندی و گشت‌های ویژه‌ای بود که منجر به این شد که کارت ۸۰۰ خودرو عمومی که سوخت‌شان در خارج از شبکه عرضه می‌شد شناسایی و مسدود شوند.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه دلیل دیگر این کاهش مصرف را دوگانه‌سوز کردن رایگان ۳ هزار و ۲۰۰ خودروی عمومی (وانت، تاکسی) اعلام کرد و افزود: ۷۰۰ خودروی دیگر نیز درحال حاضر در نوبت این کار قرار دارند و کارگاه‌های بانی این امر، از پنج به ۹ کارگاه افزایش یافته‌اند.

او ادامه داد: در تمام جایگاه‌های سوخت برای نظارت بیشتر، دوربین مدار بسته نصب کرده‌ایم که مالکین جایگاه‌ها دسترسی به اطلاعات آن ندارند و فقط می‌توانند فیلم‌های آن را مشاهده کنند.

یاسمی به مقدار مصرف نفت‌گاز در استان در طی ۱۰ ماه اول سپری شده از امسال پرداخت و گفت: نفت‌گاز با احتساب مقداری که به نیروگاه، پتروشیمی و مرز‌ها دادیم در سال ۹۸ معادل ۷۰۰ میلیون و ۲۳۹ هزار و ۸۰۰ لیتر توزیع بوده که این رقم در سال ۹۹ به ۷۲۰ میلیون و ۵۳۷ هزار و ۹۰۰ لیتر افزایش یافته که بیانگر رشد سه درصدی مصرف است.

او ادامه داد: در ارتباط با نفت‌گاز، بدون احتساب نفت‌گازی که به نیروگاه‌ها، پتروشیمی و مرز‌ها اختصاص یافته، در سال ۹۸ معادل ۴۸۹ میلیون و ۱۴۲ هزار و ۳۰۰ لیتر نفت گاز در استان توزیع شده که این رقم در ۱۰ ماهه اول امسال ۴۵۰ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۴۰۰ لیتر بوده که کاهش ۶ درصد مصرف را نشان می‌دهد.

یاسمی افزود: مصرف نفت‌گاز در بخش ادوات کشاورزی را سازماندهی کردیم که طی آن ۲۸ هزار دستگاه تراکتور را شناسایی و مشخصات مالکین آن‌ها را ثبت و از آنان کارت بانکی گرفته و میزان سهمیه آن‌ها را براساس سطح کشت، بر روی این کارت‌ها شارژ کردیم.

این مسئول گفت: برای همه جایگاه‌ها دوربین نصب کردیم و مسئولین محلی و جهاد کشاورزی هم وارد کار شدند و این امر باعث کاهش مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت شد.

او ادامه داد: با هماهنگی سازمان پایانه و حمل و نقل، به خودرو‌های باری بر اساس تردد و میزان مصرف، سوخت اختصاص داده می‌شود.

یاسمی گفت: در بحث مصرف‌کنندگان عمده نفت سفید و واحد‌های تولیدی براساس کارشناسی‌های انجام شده سوخت تعلق خواهد گرفت.

یاسمی با بیان اینکه تعداد خانوار‌های مصرف کننده نفت سفید از ۷۶ هزار خانوار، به ۵۶ هزار خانوار در سال‌جاری کاهش یافته است، افزود: بخشی از این کاهش مصرف ناشی از گازکشی به مناطق فاقد گاز و بخشی نیز به خاطر راستی آزمایی‌های انجام گرفته، بوده است.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه ادامه داد: در توزیع نفت سفید، سهمیه خانوار بر روی کارت بانکی سرپرست خانوار شارژ می‌شود و عاملین توزیع نیز با استفاده از دستگاه کارتخوان مخصوصی که دارند سهمیه هر خانوار را تحویل می‌دهند که این کار باعث جلوگیری از عرضه خارج از شبکه و قاچاق شده است.

او افزود: با توجه به اینکه موظفیم که در بین خانوار‌های مناطق فاقد گاز، گاز مایع توزیع کنیم، کارگروهی تشکیل شد و با استفاده از یک اپلیکیشن خاص و در اختیار قرار دادن دستگاه‌های کارتخوان بین ۲۲۰ عامل توزیع و همکاری پنج شرکت گازی، گاز مورد نیاز مردم را تأمین کنیم.

او گفت: از اسفندماه امسال به صورت اجباری در روستا‌های فاقد گاز با هماهنگی شورای اسلامی روستا، کارت بانکی سرپرست خانوار معرفی و سهمیه گاز مایع آن‌ها شارژ می‌شود که قیمت آن دقیقا مشخص است و مزایایی، چون جلوگیری از عرضه خارج از شبکه و عدم امکان مطالبه وجوه اضافی توسط فروشندگان را در پی دارد.

یاسمی ادامه داد: اصنافی همچون ایزوگام‌کاران، بوم‌گردی‌ها، باغداران و... باید با از طرق اعلام شده، در سامانه ملی پخش، ثبت‌نام کنند تا سهمیه آنان در کارت بانکی‌شان شارژ شود.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: توزیع نفت کوره در نیروگاه‌ها امسال نسبت به مدت مشابه پارسال هشت درصد افزایش داشته که بدون احتساب نیروگاه‌ها در پارسال ۳۱میلیون و ۶۷۱ هزار لیتر بوده و امسال ۴۶ میلیون و ۱۵۳ هزار لیتر بوده که نسبت به سال ۹۸ حدود ۴۶ درصد رشد داشته که این افزایش به دلیل استفاده از نفت کوره در دو کارخانه تولید سیمان در استان است.

او از ثبت اطلاعات کامل راننده و خودرو‌های آنان به‌ویژه تمام ابعاد باک خودرو در یک فلش مموری، به منظور ثبت دقیق سوخت موجود در باک و جلوگیری از خروج سوخت از کشور خبر داد و گفت: مرز‌های خسروی، پرویزخان و سومار به این سیستم تجهیز شده و به زودی زود مرز‌های شیخ‌صله و شوشمی نیز به این سیستم مجهز خواهند شد.

یاسمی افزود: خودرو‌های ترانزیتی هنگام عبور از مرز تا ۳۰۰ لیتر، از معافیت سوخت برخوردارند و بیشتر از این میزان را باید براساس نرخ شناور ارز، غرامت پرداخت کنند.

او با بیان اینکه در استان ۱۸۰ جایگاه سوخت (۱۱۰ باب جایگاه سوخت مایع و ۷۰ باب جایگاه دو منظوره) داریم، افزود: در دهه فجر امسال ۱۰ جایگاه سوخت، مجتمع خدماتی جدید در دست ساخت داریم .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.