سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ؛ یک پیشنهاد خوشمزه و متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ؛ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نظرتان درباره تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ برای شام امشب چیست؟ اگر تا این جای کار پیش آمده‌اید و وارد این مطلب شده‌اید به احتمال زیاد کنجکاو اسم متفاوت این غذا شده باشید. پس بیایید تا با هم بیشتر با این غذا آشنا شویم. کاسرول یا کسرول به خانواده بزرگی از غذا‌ها گفته می‌شود که در نوعی ظرف مخصوص پخته و سرو می‌شوند.

در واقع کاسرول نام این نوع ظرف است که ظاهر خاصی دارد و دارای دیواره‌های بلندی است که عمق ظرف را بیشتر می‌کند. ظاهر کاربردی این ظرف باعث پخته شدن غذا‌های مختلفی در آن شده است که اغلب به صورت لایه لایه هستند. دستور‌های اولیه تهیه کاسرول از مواد معمولی مانند برنج پخته شده و گوشت تشکیل شده بودند و اغلب در یک ظرف سفالی برای تعداد افراد زیادی تهیه می‌شدند. ولی ایده تهیه کاسرول در ظرف‌های مجزا با سایز‌های مختلف به قرن بیستم و ایالات متحده آمریکا برمی‌گردد.

علی الخصوص سال‌های ۱۹۵۰ که کارخانجات تولید قابلمه و طرف‌های پیرکس بسیار نو پا بودند و استفاده از ظرف‌های مختلف نوعی نوآوری به حساب می‌آمد. بدین صورت کاسرول به عنوان یکی از آسان‌ترین غذا‌ها در آشپزی بین الملل به شهرت رسید. همچنین این خوراک بسیار محبوب هم است و هر آشپزی با توجه به ذوق و سلیقه خود می‌تواند انواع مختلفی از آن را تهیه کند. مثلا کاسرول لوبیا سبز یکی از مدرن‌ترین دستور‌های تهیه این غذا است که در کنار مرغ و سس سفید مخصوص ترکیب خوشمزه و دوست داشتنی را ساخته است. پیشنهاد می‌کنیم آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ؛ یک غذای خوشمزه و متفاوت

کره پاستوریزه  ۵۰ گرم
سینه مرغ بدون پوست چهار عدد
لوبیای سبز تازه ۵۰۰ گرم
قارچ تازه ۲۵۰ گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آرد ۵۰ گرم
شیر پرچرب  به مقدار لازم
پیاز داغ طلایی یا گرانول پیاز ۱۰۰ گرم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز با مرغ؛ یک غذای خوشمزه و متفاوت

کاسرول یک غذای خوشمزه و ساده است که در ظرفی مخصوص تهیه می‌شود و انواع متفاوت و جذابی دارد. کاسرول مرغ، کاسرول کلم بروکلی و کاسرول سوسیس از انواع هیجان انگیز و خوشمزه این غذا هستند که پیش از این طرز تهیه آن‌ها را در کتاب کاله به شما آموزش داده‌ایم. برای تهیه یک کاسرول خوشمزه لوبیا سبز و مرغ ابتدا باید سینه‌های مرغ را روی یک تخته قرار دهید و آن‌ها را به شکل نوار‌های دو-سه سانتی متری ببرید. ۲۵۰ گرم قارچ تازه را پس از این که خوب شسته شد خرد کنید. لوبیا سبز تازه را خوب بشویید و هر لوبیا را از وسط خرد کنید. اگر اندازه لوبیا‌ها بزرگ‌تر است می‌توانید آن‌ها را کوچک‌تر کنید.

یک ماهیتابه بزرگ بردارید. یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه را همراه با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و قارچ‌های خرد شده را داخل آن بریزید. قارچ‌ها را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و طلایی شوند. سپس لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را برای سه-چهار دقیقه دیگر تفت دهید. هنگامی که رنگ لوبیا‌ها کمی تغییر کرد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. فر را رو شن کنید و درجه حرارت آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

کره باقیمانده را در یک ماهیتابه کوچک بریزید و ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را آنقدر هم بزنید تا بافت آن خمیری و رنگ آن طلایی شود. ماهیتابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. هم زمان با هم زدن خمیر، شیر پرچرب کاله را کم کم به آن اضافه کنید. مخلوط را مرتبا هم بزنید تا سس سفید غلیظی بدست آید. به مقدار لازم نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.

اکنون یک ظرف گود مخصوص فر بردارید و مقداری از سس سفید را کف آن پخش کنید. تکه‌های برش خورده سینه مرغ را روی سس قرار دهید. سپس مخلوط لوبیا سبز و قارچ را روی آن بریزید. باقیمانده سس سفید را اضافه کنید و با یک قاشق آن را روی لوبیا و قارچ‌ها پخش کنید. در نهایت پیاز داغ یا گرانول پیاز را روی لایه آخر بریزید.

ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا کاسرول برای ۲۰-۳۰ دقیقه داخل فر بپزد. هنگامی که روی کاسرول طلایی شد و شروع به حباب زدن کرد، ظرف را با احتیاط از فر خارج کنید و پس از این که کاسرول کمی خنک شد آن را برش بزنید و داخل بشقابتان سرو کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز و مرغ

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمسان رنده شده داخل سس سفید بریزید تا کاسرول پنیری و کش‌داری تهیه کنید.
اگر در هنگام پختن کاسرول در فر پیاز‌ها شروع به تغییر رنگ کرد، ظرف را از فر خارج کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و مجددا داخل فر قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.