سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوفته تره فرنگی ترکیه‌ای با گوشت چرخ کرده

کوفته تره فرنگی ترکی با گوشت چرخ کرده، یک غذای خاص و متفاوت است .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید تره فرنگی هم برای شما جزو سبزی‌هایی نباشد که در تهیه غذاهایتان زیاد استفاده کنید، ولی قرار است این بار  شما را با غذایی آشنا کنیم که نظرتان را درباره این سبزی عوض کند. کوفته تره فرنگی ترکی با گوشت چرخ کرده، یک غذای خاص و متفاوت است که حتما با خوردن آن علاوه بر اینکه مواد مغذی زیادی را وارد بدن خودتان می‌کنید، با یک طعم جدید هم آشنا می‌شوید. در ضمن یادتان باشد که این هنر شماست که تا چه حد تنوع غذایی را در برنامه خودتان قرار می‌دهید. پس سعی کنید، این کار را به بهترین نحو و با بهترین مواد غذایی انجام دهید. آستین‌هایتان را بالا بزنید و شروع به درست کردن یک غذای لذیذ و مقوی ترکیه‌ای کنید. خیالتان راحت بشد که طبع ایرانی‌ها و ترک‌ها بسیار به هم شبیه است و از درست کردن این غذا، اصلا پشیمان نخواهید شد. با ما همراه باشید.

مواد لازم

تره فرنگی: ۲۰۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد (متوسط)

نمک: ۱ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری

آرد (سوخاری): ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه کوفته گوشت و تره فرنگی ترکی

تره فرنگی‌ها را خوب بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و در آن مقداری روغن بریزید. تره فرنگی‌ها را در آن بریزید و تفت دهید. یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بعد از اینکه جوش آمد، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید تره فرنگی‌ها کاملا بپزند. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای پخت تره‌فرنگی‌ها کافی‌ست. تره فرنگی‌ها را آبکش کنید و آب آن‌ها را کاملا با دست بگیرید.

آب گوشت را بگیرید و با تره فرنگی‌های آبپز شده، مخلوط کنید. نمک، فلفل، تخم مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید. همه مواد را با هم ورز دهید تا یک مخلوط یکدست و منسجم داشته باشید. مواد را برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

بعد از خارج کردن مواد از یخچال، در دست آن‌ها را به شکل توپ شکل دهید. در یک کاسه زرده تخم مرغ را به هم بزنید و کوفته تره فرنگی ترکی را در آن و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

در یک تابه روغن بریزید و وقتی به حد کافی گرم شد، کوفته‌ها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، کوفته تره فرنگی ترکی را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

کوفته‌ها را در ظرف مناسب به همراه ماست چکیده و سبزی خوردن با نان یا برنج سرو کنید.

فوت و فن‌های طرز تهیه کوفته تره فرنگی ترکی

*وجود آب در تره‌فرنگی‌ها باعث می‌شود کوفته‌ها انسجام خودشان را از دست بدهند.

*سیب زمینی‌هایی را که در دستور پخت کوفته تره فرنگی استفاده می‌کنید، هم می‌توانید آبپز کنید و هم اینکه آن را به صورت خام، رنده کنید و به مواد اضافه کنید. اگر از سیب‌زمینی خام و رنده شده استفاده می‌کنید حتما در هنگام اضافه کردن، آب آن را با دست بگیرید.

*می‌توانید سیب زمینی را از مواد لازم حذف کنید و آن را با مغز نان باگت جایگزین کنید.

*در صورتی‌که میزان تره فرنگی بیشتر از گوشت باشد، طعم کوفته‌ها بهتر و دلچسب‌تر خواهد شد. هر چند نباید سلیقه و طبع خودتان را نادیده بگیرید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.