سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تارت فلفل و بادمجان کبابی

در گزارش زیر طرز تهیه تارت فلفل و بادمجان کبابی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت فلفل و بادمجان کبابی را می‌توان بعد از پخت، هم به صورت سرد و هم گرم سرو نمایید.

مواد اولیه:

آرد معمولی ۱۷۵ گرم

نمک به میزان لازم

کره ۷۵ گرم

زیتون سبز ریز شده دو قاشق غذاخوری

آب سرد سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه مایه میانی:

فلفل دلمه‌ای دو عدد

بادمجان دو عدد

سیر له شده دو حبه

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ دو عدد

شیر ۱۵۰ میلی‌لیتر

نمک و فلفل به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

* آرد و نمک را در یک کاسه الک کرده، سپس کره یا مارگارین را با آن ورز می‌دهیم تا به شکل خرده‌های نان در بیاید.

* زیتون و آب سرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید.

* خمیر حاصل را بر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کرده و آن را در قالب تارت به قطر ۲۰ سانتی‌متر قرار می‌دهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم و می‌گذاریم در یخچال سرد شود.

* در همین فاصله تمام فلفل دلمه ای‌ها و بادمجان را از طول نصف کرده، دانه آن‌ها را گرفته و روی سینی فر قرار می‌دهیم، طوری که پوستشان رو به بالا باشد.

* سیر و روغن را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی بادمجان و فلفل‌ها می‌مالیم و آن‌ها را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا پوست آن‌ها بسوزد و سیاه شود.

* پس از خنک شدن پوست آن‌ها را کنده و باریک خلال می‌کنیم آن‌ها را روی خمیر قرار داده و یک لایه پنیر روی آن‌ها می‌ریزیم.

* تخم‌مرغ‌ها و شیر را با هم زده، نمک و فلفل را به آن‌ها افزوده و روی مواد داخل تارت می‌ریزیم و آن را در فر به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. می‌توانید بعد از پخت هم به صورت سرد و هم گرم سرو نمایید.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.