سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان ۷۰۰ تن افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: امسال با راه‌اندازی پنج واحد جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی ظرفیت گوشت مرغ در این استان ۷۰۰ تن افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، غلام رضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت  : با راه‌اندازی این واحد‌ها ٢٣٨ واحد با ظرفیت ۶ میلیون و ٢٣٨ هزار قطعه در هر دوره افزایش یافته که توان تولید بیش از ۴٢ هزار تن گوشت مرغ را داراست.

او ادامه داد: همچنین ۵٧ واحدپرورش صنعتی مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۶میلیون جوجه ریزی در سال در حال ساخت است که با اتمام عملیات اجرایی این واحد‌ها افزون‌بر١٠ هزار تن به ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان اضافه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: بر اساس میزان جمعیت، گوشت مرغ مورد نیاز سالیانه این استان ۷۸ هزار تن است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.