سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محققان دانشگاه کاشان موفق به حل مشکل باتری‌های قلب شدند

رئیس دانشگاه کاشان گفت: محققان دانشگاه کاشان موفق شدند، با توسعه نانو ژنراتور پیزوالکتریک انرژی مکانیکی حرکات قلب را به انرژی الکتریکی موردنیاز ضربان‌ساز قلب تبدیل کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، عباس زراعت رئیس دانشگاه کاشان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، ضربان‌ساز‌های قلب دستگاه‌هایی هستند که با انتقال سیگنال‌های الکتریکی به درمان نارسایی قلب کمک می‌کنند، اظهار کرد: طول عمر باتری ضربان‌ساز‌ها بین ۵ تا ۱۰ سال است و جایگزینی باتری نیاز به عمل مجدد قلب دارد.

رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به این که عمل مجدد قلب هزینه‌های بالایی را به بیمار تحمیل می‌کند و برای بیماران کهن‌سال بسیار خطرناک است، افزود: حذف باتری از این دستگاه‌ها و دسترسی به منبع انرژی الکتریکی دائمی مشکلات زیادی از بیماران قلبی مرتفع می‌کند.

او گفت: اخیراً محمدمهدی ابوالحسنی عضو هیئت‌علمی دانشگاه کاشان و محقق موسسه تحقیقاتی ماکس پلانک آلمان و خانم سارا عظیمی دانشجوی دکترای مهندسی شیمی دانشگاه کاشان با همکاری اله‌یار گلابچی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان موفق شدند با توسعه نانو ژنراتور پیزوالکتریک انرژی مکانیکی حرکات قلب را به انرژی الکتریکی موردنیاز ضربان‌ساز قلب تبدیل کنند.

زراعت ادامه داد: این گروه موفق شدند با ذخیره کردن انرژی الکتریکی تولیدشده از حرکات قلب سگ به‌عنوان حیوان مدل در خازن، ضربان‌ساز قلب را بدون باتری روشن کنند؛ یافته‌های حاصل از این تحقیق برای طراحی ضربان‌ساز قلب بدون باتری مفید خواهد بود و نیاز به جراحی‌های مکرر برای جایگزینی باتری از میان برداشته خواهد شد.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.