سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۸ درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در کرمانشاه

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افزایش ۸ درصدی واحد‌های تولیدی و کارگاهی سلامت محور در استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با وجود بیماری کرونا تعداد واحد‌های تولیدی و کارگاهی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در استان امسال ۸ درصد افزایش یافته و اشتغال زایی ۷۷ نفر به عنوان مسئول فنی را به همراه داشته است.

او گفت : امسال ۲۷ پروانه بهره برداری جدید جهت ۱۶ واحد تولیدی کارگاهی و ۱۱ واحد تولیدی کارخانه‌ای در استان صادر گردیده است.

مستوفی افزود : ۱۰۶ پروانه ساخت محصولات مختلف غذایی، آّشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نیز صادر شده و ۴۹ نفر به عنوان مسئول فنی در واحد‌های تولیدی و کارگاهی مشغول کار شدند.

او افزود : در راستای ساماندهی شرکت‌های پخش آرایشی و بهداشتی نیز ۳۲ شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به اخذ مجوز از این معاونت گشته و ۲۸ نفر به عنوان مسئول فنی در این شرکت‌های پخش موفق به اخذ پروانه فعالیت شده اند.

مستوفی افزود: امسال ۶۶ گواهی بهداشت صادرات جهت واحد‌های تولیدی استان با وزن ۱۳ هزار و ۷۸۴ تن مواد غذایی صادر گردید که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان است .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.