سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فجر ۳۹؛

دومین روز جشنواره فیلم فجر چگونه گذشت؟/در انتظار دیدن فیلمی خوب

دومین روز از جشنواره فیلم فجر هم در سینمای رسانه برج میلاد با نمایش دو فیلم متوسط به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،دومین روز از سی و نهمین جشنواره فیلم فجر در سینمای رسانه برج میلاد به پایان رسید. در این روز دو فیلم سینمایی «ستاره بازی» و «شیشلیک» نمایش داده شدند و طبق روال، نشست پرسش و پاسخ آن‌ها نیز انجام شد.

امروز مانند دیروز حاشیه پررنگی نداشت و تنها حاشیه عدم حضور فیزیکی محمدحسین مهدویان در نشست پرسش و پاسخ و تماس تصویری بود. حضور نیافتن بازیگران اصلی «ستاره بازی» نیز تا حدودی به چشم آمد.

درباره رعایت موارد بهداشتی هم دقیقا مانند روز اول بود که داخل سالن بخصوص هنگام دیدن فیلم رعایت می‌شود، اما بیرون از سالن این اتفاق رخ نمی‌دهد و شاهد جمع‌هایی هستیم که با کمترین فاصله کنار هم می‌ایستند.

در خصوص کیفیت فیلم‌ها هم می‌توان گفت با دو اثر متوسط رو به پایین طرف شدیم.

«ستاره بازی»؛ تلاش برای هیچ

جدیدترین فیلم سینمایی هاتف علیمردانی به موضوع مهم مهاجرت و اعتیاد و ولنگاری رفتاری برخی ایرانی‌ها در خارج از کشور می‌پردازد.این فیلم با وجود داشتن بازیگران مطرح ایرانی و خارجی و پروداکشن قابل توجه، در فیلمنامه لنگ می‌زند و حفره‌هایی دارد این حفره‌ها باعث شده پرداخت خوبی در فیلمنامه صورت نگیرد و فیلم در بیان قصه الکن بماند.

تلاش علیمردانی را برای تجربه کردن فضایی جدید و متفاوت را می‌بینم، اما این تلاش به ثمر ننشسته و خروجی آن فیلمی خسته کننده شده است.

یکی از نقاط قوت این فیلم بازی متفاوت و دشوار ملیسا ذاکری است که از عهده آن برآمده، اما بخشی از همین بازی خوب فدای قصه‌ای با پرداخت ضعیف شده است.

«شیشلیک»؛ هرچه ما می‌گوییم درست است

فیلم محمد حسین مهدویان سوژه‌ای ناب دارد، اما این نیز فدای پرداختی ضعیف شده است.

این فیلم قصه روزگار فعلی است که می‌گوید خوش خوراکی، خوش خوابی، کار خوب، شهامت، انسان دوستی و ... کاملا برای طبقه متوسط رو به پایین تقریبا حرام است و هرچه که یک عده‌ای خاص از افراد جامعه به عنوان رییس می‌گویند درست است و این طبقه اجتماعی باید انجام دهند.

مهدویان تلاش کرده کمدی سیاه منتقدانه بسازد که بخش کمدی آن زیر سایه نگاه نقادانه رفته است و دردی که در آن مطرح شده به همه ابعاد فیلم می‌چربد.

احتمال فراوان وجود دارد که این فیلم در اکران عمومی بتواند موفق باشد، چون دست روی سوژه‌ای گذاشته که بیشتر جامعه ما با گوشت و پوستشان در حال تجربه کردنش هستند.


گفتنی است سی و نهمین جشنواره فیلم فجر به دبیری سید محمد مهدی طباطبایی نژاد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.