سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سواد آموزی گام آموزشی بدون توقف

در حال حاضر ۷هزار و ۲۰۰ گیلانی تحت آموزش دوره‌های مختلف سوادآموزی هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سیروس محمدی  ، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه سواد آموزی در استان بدون توقف در حال اجرا است، گفت:  تاکنون افزون بر ۸۰ درصد سهیمه ابلاغی برای پوشش دوره‌های سه گانه سوادآموزی در این استان محقق شده است.

او   با بیان اینکه حجم عملیات تحت پوشش در دوره‌های مختلف سوادآموزی در حال حاضر ۷ هزار و ۲۰۰ نفر اعلام شده است، افزود: از این تعداد باید ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در دوره سوادآموزی، ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در دوره انتقال و ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در دوره تحکیم تحت پوشش قرار گیرند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش گیلان ،  سوادآموزی، دوره انتقال و دوره تحکیم سواد را از دوره‌های مختلف سوادآموزی عنوان کرد و گفت: مدت آموزش دوره سوادآموزی "توسعه سواد" پنج ماه و حداقل ۴۰۰ ساعت است، مدرک این دوره معادل سوم ابتدایی است.

محمدی افزود: مدت آموزش دوره انتقال "تعمیق سواد" برای هفت ماه به مدت حداقل ۶۰۰ ساعت و مدرک این دوره معادل ششم ابتدایی است و با اخذ مدرک این دوره می‌توانند در دوره متوسطه اول برای ادامه تحصیل ثبت نام کنند.

او با بیان اینکه در دوره تحکیم سواد نیز برای تعمیق و تثبیت سواد و جلوگیری از رجعت به بی سوادی تلاش می‌شود، افزود: مدت این دوره شش ماه به مدت ۲۰۰ ساعت است که ۷۰ ساعت به صورت حضوری و ۱۳۰ ساعت به صورت غیرحضوری است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش گیلان گفت:  مخاطب فعالیت سازمان نهضت سوادآموزی گروه سنی ۴۹ - ۱۰ سال است و گروه‌های خاص از جمله مددجویان زندان ها، کشاورزان و نوغانداران نیز از مخاطبان هستند با  اینکه افراد بی سواد تا ۶۰ سال نیز می‌توانند در کلاس‌های سوادآموزی ثبت نام کنند.

محمدی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های آموزشی در حوزه سوادآموزی به سه روش حضوری، تلفیقی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

او گفت: با توجه به اینکه تعداد سوادآموزان هر کلاس ۱۰ یا کمتر از این تعداد است، فعالیت‌های آموزشی می‌تواند به صورت حضوری با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش گیلان  افزود: اقداماتی شامل تهیه فیلم‌های کوتاه آموزشی توسط نفرات برتر جشنواره الگو‌های تدریس برتر استانی، پیگیری مسایل آموزشی توسط آموزش دهندگان از طریق تماس تلفنی با توجه به تعداد پایین سوادآموزان هر کلاس، استفاده از آموزش دهندگان و سوادآموزان از بستر برنامه شاد و پخش فیلم‌های آموزشی لوح قلم از طریق صدا و سیما برنامه ریزی شده است.

محمدی تصریح کرد: بر اساسی آخرین آمار ۹۸ درصد از گروه سنی ۴۹ – ۱۰ سال در استان گیلان باسواد هستند که این رقم بالاتر از میانگین کشوری با رقم ۹۶.۳ درصد است.

 

انتهای پیام/م.ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.