سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مطرح کرد؛

اصلاح نظام بانکداری در دستور کار نمایندگان مجلس

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون اصلاح نظام بانکداری با اولویت بانک مرکزی را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا پور ابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با رئیس اتاق بازرگانی ایران و فعالان اقتصادی خراسان رضوی گفت: علاوه بر اصلاح قانون بانک مرکزی، اصلاح قوانین مربوط به مالیات بر ارزش افزوده، مقابله با قاچاق کالا و ارز و امور گمرکی نیز از دیگر مواردی هستند که در دستور کار این کمیسیون قرار گرفته است.

او تغییر ماهیت در مالیات را ضروری دانست و افزود: اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده به پایان خود نزدیک شده است و فقط موارد محدودی از آن به اصلاح نیاز دارد و با تصویب و ابلاغ قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال ۷۰ درصد از مشکلات مربوط به این حوزه برطرف و کمک زیادی به بخش خصوصی صورت خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر کاهش نرخ مالیات بر عملکرد بنگاه‌های اقتصادی ادامه داد: در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس مقرر شد تا نرخ مالیات بر عملکرد از ۲۵ درصد فعلی به ۲۰ درصد کاهش یابد که این مهم سال آینده قطعی و در کل کشور اجرا می‌شود.
بیشتربخوانید
تجارت خارجی و امنیت رابطه‌ای مستقیم دارند/ توسعه اقتصادی با توسعه تولید شکل می‌گیرد

غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران هم در این نشست با ابراز نگرانی نسبت به انباشت قوانین و گاه عدم اجرا یا نقص در تحقق آن‌ها گفت: در صورتی که ورود طرح‌ها و لایحه‌ها به مجلس با این رویه و حجم تداوم داشته باشد دوباره با انباشت قوانین و مقررات جدید در کشور مواجه خواهیم شد.

او افزود: در هشت ماهه فعالیت دوره دهم مجلس شورای اسلامی، ۲۷۹ مورد طرح و لایحه مورد بررسی قرار گرفته و این در حالی است که در کل دوره فعالیت مجلس نهم ۶۹۸ طرح و لایحه رسیدگی شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ادامه داد: امروز شاهدیم که در بعضی عرصه ها، قانون گریزی از جانب مجریان قانون در این کشور بیشتر از افراد عادی است. با این اوصاف، باید روند نظارت بر حُسن اجرای قوانین از سوی مجلس شورای اسلامی، بر وضع و تصویب قوانین جدید ارجحیت پیدا کند.
 
شافعی با تاکید بر لزوم اصلاح نظام بانکداری در کشور و اشاره به معضلات عملکردی بانک‌ها بیان کرد: نمایندگان در سه دوره از مجلس به دولت اصرار کردند که لایحه اصلاح نظام بانکداری را ارائه دهد، اما این کار انجام نشد و در نهایت مجلس اقدام به ارائه طرحی تحت عنوان اصلاح نظام بانکداری گردد.

شافعی از مجلس شورای اسلامی خواست تا با حوصله و دقت، نظرات فعالان بخش خصوصی را در تدوین طرح بانکداری مورد توجه قرار دهد.

او تصریح کرد: اتاق بازرگانی کار پژوهشی عمیقی در خصوص ساختار بودجه انجام داده است که در قالب بسته‌ای آن را به مجلس ارائه خواهد داد تا نمایندگان بنا به مصلحت آن را مورد استفاده قرار دهند.
 
انتهای پیام//ز.ق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.