به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آقازاده واژهای که طی سالهای اخیر معنا و مفهوم دیگری پیدا کرده است و بیشتر در قالب کنایه و متلک و البته برای کسانی غیر از آقا زادههای واقعی به کار میرود.
در قدیم از کلمه آقازاده برای افراد محترمی استفاده میشد که پدرشان به واسطه خوبی و خوش نامی بین مردم مشهور بود، اما طی چند سال گذشته مفهوم کنایه آمیز آن بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشتربخوانید
عاقبت ژن خوب و پدری صاحب نفوذ!
ماجرای ژن خوب و آقازاده را خیلیهایمان شنیدهایم و درست وقتی که جوانان پاک و با استعداد این سرزمین برای آبادانی کشور با کمترین امکانات تلاش میکنند و قدم برمیدارند، صاحب ژنهای خوب و آقازادههای صاحب نفوذ بدون کوچکترین زحمت و مشقتی تحقق یک به یک آرزوهای خود را بیوقفه جشن میگیرند.
محدودیت جوانان نخبه و خوش فکر و البته وفادار این آب و خاک در تهیه امکانات حداقلی برای داشتن یک زندگی ساده پایانی ندارد و به جای آن آقازادههای خارج نشین پز زندگی بادآورده خود را در شبکههای اجتماعی به نمایش میگذارند.
از روز گذشته تا کنون موضوع دستگیری یکی از آقازادههای مشهور و سرشناس در فضای مجازی، در رسانههای رسمی و صفحات مختلف شبکههای اجتماعی مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است و بارها باز نشر شده است.
از قتل در پارتی تا عدم ثبات روانی!
ساشا سبحانی یا در اصل " محمد سبحانی " جوان ۳۲ ساله، پسر احمد سبحانی سفیر سابق ایران در کشور ونزوئلا، همان آقازادهای است که انعکاس رفتارهای او طی سالهای اخیر، فارغ از هر گونه تعادل روانی بوده و متاسفانه همین موجود بیتعادل الگویی پوچ برای برخی از نوجوانان و جوانان ساخته شده است.
رفتارهای ضد فرهنگی و نابهنجار ساشا سبحانی نام او را پس از قتلی که در مهمانی غیر متعارفی که بانی آن بود، بیشتر از دیگر آقازادهها بر سر زبانها انداخت.
در بیان مغایرت در رفتار، گفتار و کردار ساشا سبحانی و عدم ثبات روانی وی همینقدر کافی است که بدانید یک روز عکسی را از زیارت کربلا در صفحات اجتماعی شخصیاش منتشر میکرد و با فاصلهای کم و کوتاه یک روز هم تصاویری غیراخلاقی و نامتعارف از حضور در میهمانیهایی سراسر گناه به نمایش درمیآورد.
از دیگر رفتارهای غیراخلاقی و نابهنجار ساشا سبحانی طی سالهای گذشته میتوان به فیلمی که وی در شب عاشورا از مشروب خوردن و مهمانی رفتن و پارتی گرفتنش در اینستاگرام به اشتراک گذاشت، اشاره کرد.
توهین به مردم و خط و نشان برای مرگشان!
توهین به مردم و مسئولان ایرانی و انتشار پست و پیامهایی توهین آمیز به ویژه به اقشار زحمتکش و محروم از دیگر رفتارهای متناقض و غیر انسانی این آقازاده است.
کاربران فضای مجازی در اعتراض به رفتارهای غیر متعارف آقازادههای پر مدعا، طی سالهای گذشته کمپینی با عنوان فرزندت کجاست راه انداخته و از سفیر سابق ایران در ونزوئلا و فرزندش ساشا سبحانی هم در این کمپین سوال فرزندت کجاست را پرسیده بودند.
ساشا سبحانی در بخشی از حرفهای خود با لحنی غیر مودبانه و به دور از اخلاق با بیان این حرفها که " تا کی میخواهید حسادت کنید، اگر نمیتوانید کار کنید، بروید بمیرید! " موجی از اعتراضات را در فضای مجازی به راه انداختند و خواستار رسیدگی مسئولین و برخورد با این آقازاده دور از ادب شدند.
در بخشی از کمپین فرزندت کجاست کاربران فضای مجازی تصاویر و فیلمهایی از شهدا و مادران و پدران زحمتکش آنها منتشر کرده بودند و تلنگری به جا و البته هماهنگ با نیاز مسئولان را در چالشی متفاوت به آنها زده بودند.
آقازاده مشهور در دام پلیس اینترپل!
رسانههای رسمی و صفحات مجازی در حالی از دستگیری ساشا سبحانی پسر سفیر سابق ایران در ونزوئلا و مکزیک سخن میگویند که جرائمی، چون پولشویی و قاچاق انسان را هم به وی نسبت میدهند.
ساشا سبحانی با انتشار تصاویر مستهجن و غیر اخلاقی در صفحات مجازی مخاطبان شبکههای اجتماعی را به شرکت در چالشهایی بیمحتوا و سخیف دعوت میکرد و در این میان بیشتر از همه مورد توجه نوجوانان و جوانان قرار گرفته بود.
پلیس اینترپل طی سالهای اخیر همکاری خوبی برای استرداد و بازگرداندن ساشا سبحانی به عنوان یکی از مجرمان اینترنتی نشان نداد و امید است در حال حاضر که به گفته سردار رحیمی وضعیت ارتباطی پلیس ایران با اینترپل بسیاری از کشورها خوب است، بتوانیم برای بازگرداندن نامبرده به ایران و مجازات او کارهای رضایت بخش و موثری را به انجام برسانیم.
زندگی لاکچری و پر تجمل امثال ساشا سبحانی شاید در ظاهر آرزوی خیلی از افراد باشد، اما به قول راستین قدیمیهای زلال و باصفا، بار کج آخر به منزل نمیرسد و یک روز با همه ابهتی که افراد این چنینی دارند، در حسرت ذرهای آرامش حاضرند همه دار و ندار خود را فدا کنند.
گفته میشود ساشا سبحانی از پلیس اسپانیا خواسته تا وی را به پلیس ایران تحویل ندهد و احتمال اجابت این درخواست حتی اگر یک درصد هم وجود نداشته باشد، عاقبت توهین به مردمی است که در انسانیت و مهربانی حرفهای فراوانی برای گفتن دارند.
پسر سابق سفیر ایران در ونزوئلا آخرین آقازادهای نخواهد بود که عاقبت در چنگ قانون اسیر میشود و سرانجام توهین به شعور و نجابت ملت نجیب و با اصالتی، چون ایران، این پایان تلخ و التماس آمیز است.
منبع: خبرگزاری دانشجو
انتهای پیام/