به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد استیک با سس ترب، از سالادهایی است که میتوان به عنوان وعدهی شام از آن استفاده کرد؛ و از خوردن آن لذت برد.
مواد لازم برای تهیهی سالاد استیک:
استیک (یا استیک نواری یا استیک کبابی) ۱ تکه
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
قارچ، نصف شده ۲ فنجان
سیر له شده ۱ حبه
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
برگهای کوچک اسفناج ۶ اونس
گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده ۱ فنجان
پیاز قرمز، نازک خرد شده نصف فنجان
بیشتر بخوانید
مواد لازم برای سس ترب:
سس مایونز یک چهارم فنجان
شیر کم چرب ۲ قاشق غذاخوری
ترب کوهی رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد استیک با سس ترب خامه ای:
برای تهیهی استیک، ابتدا آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس آن را با حرارت متوسط رو به کم بپزید؛ و آن را روی تخته برش بدهید. پس از اینکه پخت و خرد کردید. آن را کنار بگذارید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از گرم شدن قارچهای ورقه شده، سیر، آویشن و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت بدهید تا قارچها طلایی شوند.
اسفناجهای تمیز و شسته شده را داخل بشقاب بگذارید، استیک، قارچ، پیاز قرمز خلال شده، گوجه گیلاسی را روی آن به صورت پخش بریزید.
طرز تهیه سس ترب:
سس مایونز، شیر کم چرب، ترب رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید و با سالاد میل کنید.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/