سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فیله مرغ شکم پُر بسیار خوشمزه

در مطلب زیر طرز تهیه فیله مرغ شکم پُر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه فیله مرغ پُر شده را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد اولیه:

فیله مرغ چهار تکه

پیاز داغ نصف پیمانه

زرشک نصف پیمانه

گردو خرد شده یک پیمانه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

زعفران آب کرده دو قاشق غذاخوری

سویا سس یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده متوسط یک عدد

آب‌لیمو یک قاشق غذاخوری

روغن مایع به میزان لازم


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

* فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس، زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

* زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلال دندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.