سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۹۰ طرح عمرانی کاشان در دهه فجر

فرماندار کاشان گفت:۲۹۰ طرح عمرانی خدماتی دستگاه‌های اجرایی شهرستان کاشان همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی بهره برداری و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی‌اکبر مرتضایی قهرودی معاون استاندار و فرماندار کاشان فرماندار ویژه کاشان، امروز در نشست خبری با خبرنگاران گفت: ۲۹۰ طرح عمرانی طرح با اعتبار ۳۶۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، استانی و تملک دارایی بهره‌برداری و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود که ۱۸۱ میلیارد تومان این اعتبارات دولتی و بقیه آن از سوی بخش خصوصی و سایر اعتبارات دستگاه‌های اجرایی هزینه می‌شود.

او، اشتغال ۴۵۱ نفری میزان این پروژه‌ها را تاکید کرد و گفت: ۲۵ پروژه از طرح‌ها عملیات اجرایی آن آغاز و ۲۶۵ طرح دیگر نیز بهره‌برداری می‌شود.

به گفته او، ۱۳ سرفصل پروژه‌ها شامل ۶۰ پروژه عمران و بهسازی روستایی، ۳۱ پروژه عمران و بهسازی شهری، ۳۳ پروژه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و ریلی، ۱۳ پروژه آموزشی و بهداشتی، ۹ پروژه صنعتی و خدماتی، ۲۲ پروژه برق و انرژی، ۶۹ پروژه زیرساخت‌های مخابرات، ۸ پروژه آبفا، ۲۱ پروژه توسعه کشاورزی، پنج پروژه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، هشت پروژه منابع طبیعی محیط‌زیست و آب، هشت پروژه اداره ورزش و جوانان و پنج پروژه امور حمایتی ایثارگران و خانواده معظم شهدا است.

مهاجرت معکوس، ارتقای سلامت و آرامش مردم اهداف اجرای پروژه‌ها است

فرماندار ویژه کاشان، تقسیم عادلانه پروژه‌ها و میزان اعتبارات آن را در تمام مناطق شهر و روستا‌های این شهرستان تاکید کرد و گفت: مهاجرت معکوس، ارتقای سلامت و آرامش و بهسازی و مرمت منازل مسکونی مردم از مهم‌ترین اهداف اجرای پروژه‌های دهه فجر است.

مرتضایی قهرودی، تحقق این اهداف مهم را با بهسازی شهر و روستا، اجرای پروژه‌های ورزشی در روستا‌ها و بهسازی و مرمت منازل مسکونی مردم از طریق اجرای طرح اقدام ملی مسکن و مسکن محرومین دانست و گفت: اگر چه با شیوع بیماری کرونا نیز محدودیت‌هایی ایجاد شد، اما اعتبارات خوبی برای تکمیل و تجهیز بخش درمانی این شهرستان تخصیص و افتتاح طرح‌های آن در دهه فجر صورت گرفت.

کاشان آمادگی برگزاری انتخابات الکترونیک را دارد

او، در ادامه در مورد رویداد سیاسی و مهم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی شهر و روستا با تاکید بر آغاز مقدمات اجرایی این کار از جمله برگزاری کلاس‌های آموزشی از ۶ ماه قبل در فرمانداری کاشان با توجه به دستورالعمل‌های وزارت کشور گفت: این شهرستان آمادگی برگزاری انتخابات الکترونیکی کاملا قانونی و شفاف را دارد.

به گفته او، کاشان تجربه خوبی از برگزاری انتخابات را از دو دوره قبل دارد که موجب افزایش سرعت و دقت در برگزاری انتخابات می‌شود.

فرماندار ویژه شهرستان کاشان، تصریح کرد: باتوجه به شیوع ویروس کووید_۱۹ تمهیداتی برای امکان وجود صندوق‌های بیشتر در مکان‌های بیشتر پیش‌بینی شده است.

تقسیم شرکت مردم به ساعات مختلف برای جلوگیری از شیوع کرونا

مرتضایی قهرودی، تقسیم جمعیت به ساعات مختلف برای شرکت در انتخابات با برنامه‌ریزی دقیق بدون افزایش آمار مبتلایان کرونا را در برگزاری انتخابات به بهترین کیفیت با همکاری رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی یادآور شد و گفت: تاریخ روز‌های ثبت‌نام داوطلبان، اعلام اسامی و ابلاغ مناطق مورد تایید یا رد داوطلبان مشخص شده‌است.

او، اظهارداشت: ۲۰ تا ۲۷ اسفندماه امسال ثبت‌نام داوطلبان طبق تبصره ۴۸ ماده یک قانون، ۲۷ اسفندماه اسامی پس از بررسی و تایید مراجع چهارگانه به مرکز بعنوان کاندید معرفی و در روز هشتم فروردین سال ۱۴۰۰ نیز ابلاغ مناطق مورد تایید یا رد داوطلبان مشخص می‌شود.

به گفته او، ۱۷ تا ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ سه روز فرصت انتشار آگهی اسامی نامزد‌های انتخاباتی، ۲۰ تا ۲۶ خرداد تبلیغات و ۲۸ خردادماه نیز انتخابات برگزار می‌شود.

فرماندار ویژه شهرستان کاشان، در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تامین کالا‌های اساسی خوراک، پوشاک و سایر اقلام اساسی مورد نیاز شهروندان بویژه برای شب عید گفت: هم اکنون شهرستان مکلف به تامین این اقلام اساسی و ذخیره آن در انبار‌های کالا این تا بتواند در مواقع ضرورت با ایجاد بازارچه‌های فروش عرضه مستقیم اجناس را با کیفیت مطلوب در اختیار شهروندان قرار دهد.

مرتضایی قهرودی، اظهارداشت: وی ایجاد بازارچه‌های دایمی فروش کالا‌های اساسی از تولید به مصرف با حضور تولیدکنندگان بدون واسطه را پیشنهاد داده‌است.

۹ بقعه متبرکه در کاشان مجهز به پنل خورشیدی شد

حسین عبدالله زاده سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری کاشان، در پایان این نشست با تشریح جزئیات پروژه‌ها در مورد مهم‌ترین طرح‌های قابل بهره‌برداری در دهه فجر گفت: مجهز شدن ۹ بقعه متبرکه در کاشان به پنل خورشیدی با ۳۰۰ کیلووات تولید برق و سه میلیارد تومان هزینه، ایجاد خانه‌های ورزش شهری در شهر‌های اقماری و کوچک، آغاز عملیات اجرایی ایجاد اورژانس جاده‌ای ۱۱۵ در روستای کمال الملک، احداث پروژه زیرساختی و حیاتی سیل‌بند در روستای قزاآن، توسعه گلخانه‌ها با توجه به بحران کم‌آبی، احیا و‌مرمت خانه تاریخی همایون در جوشقان قالی، پایش تصویری در روستاها، بهره‌برداری ورزشگاه بزرگ روستای نشلج، توسعه افزایش سطح پنج هزارمترمربعی بهداشتی با ایجاد ۴ پایگاه سلامت، افتتاح ندامتگاه، تجهیز بیمارستان شبیه‌خوانی به چهار تخت آی سی یو، ایجاد چمن مصنوعی در کامو و چوگان، افتتاح پایگاه اداره ثبت اسناد در شهر نیاسر، افزایش فضای۳۲۰۰ متر مربعی مراکز اقامتی با ۴۰ اتاق و ۸۰ تخت و آسفالت راه‌های روستایی از جمله این طرح‌های عمرانی در حوزه بهینه‌سازی و درآمدزایی شهرستان است.

او، با تاکید بر همت و ورود مطلوب دهیاری‌ها با توجه نقش حاکمیتی آن‌ها در ظرف خدمات در رفع نقاط حادثه‌خیز، راه‌سازی، احداث سالن‌های ورزشی، فعالیت اتاق بحران روستایی با بدنه‌سازی و دیواره‌سازی رودخانه‌ها و آسفالت محور‌های روستایی با وجود قیمت هشت میلیونی هر تن قیر گفت: شهرداری‌ها نیز در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری و امور فرهنگی افزون بر میراث فرهنگی که باشیوع بیماری کرونا خسارت‌های جدی داشتند همتو مشارکت خوبی داشته‌است.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.