سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رتی فیله گوساله + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه رتی فیله گوساله را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


●مواد لازم:
فیله یا راسته: ۲ کیلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

●طرز تهیه:
بهترین رتی با فیله گوساله یا گاو تهیه می‌شود، گوشتی که به مصرف رتی می‌رسد، باید کمی چرب باشد و مدت طبخ آن طولانی باشد تا چربی به تدریج جذب گوشت شود. فیله را از طول دولا می‌کنیم و یا دو عدد فیله را کنار هم قرار می‌دهیم و با نخ مخصوصی می‌پیچیم، اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب دیواره بلند کمی روغن می‌ریزیم و اطراف گوشت را در روغن سرخ می‌کنیم، پس از این که گوشت خوب برشته شد حرارت را ملایم کرده تا گوشت پخته شود، گاهی از آب گوشت روی گوشت می‌ریزیم و آن را در ظرف می‌غلتانیم تا کاملا" پخته شود، اگر قبل از پختن آب آن تمام شد، مقداری آب اضافه می‌کنیم و نمک هم به آن می‌زنیم. پس از پخته شدن بعد از این که آب آن کشیده شد نخ را از اطراف گوشت باز می‌کنیم و گوشت را ورقه ورقه می‌کنیم و در ظرف مناسب قرارمی دهیم و اطراف آن را با پوره سیب زمینی و نخود فرنگی تزیین کرده و رویش را سس، خامه و فلفل می‌ریزیم،

اما طرز تهیه این سس:
یک قاشق سوپخوری آرد را در ۵۰ گرم کره سرخ می‌کنیم، حرارت را ملایم کرده و یک لیوان آب گوشت را به تدریج روی آن می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا سس صاف و لطیف شود. سپس یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه را نیم کوب کرده و داخل آن سس می‌ریزیم، بعد ۱۵۰ گرم خامه به آن اضافه کرده و پس از چند جوش شعله آن را خاموش می‌کنیم، سس آماده مصرف است.

منبع: ایران بانو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.