به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، دکتر سعید ابریشمیراد، شهردار کاشان در نشست خبری با خبرنگاران در شهرداری کاشان گفت: این تعداد طرح با اعتبار ۴۲ میلیارد تومان بهرهبرداری میشود.
او، مرمت و بهسازی خانه تاریخی عباسیان، ساخت میدان کتاب، فرهنگسرای دانش (خانه تاریخی رضوی)، بوستان شادی و اهل قلم، ساختمان مبارزه با مواد مخدر، خانه فرهنگ، زمین چمن مصنوعی حسن آباد و ساختمان اداری شهرداری منطقه ۳ را تعدادی از این طرحها برشمرد.
به گفته او، ساخت و تجهیز ساختمان آموزش پارک ترافیک در بوستان لاله، بازگشایی مسیر انتهای مرحله یک ناجی آباد به بلوار امام رضا (ع)، بهسازی مجموعه ورزشی و استخر مروارید، اجرای پیادهراه ملامحسن فیض کاشانی و اجرای مرحله دوم بهسازی خیابان میرعماد از دیگر طرحهای شاخص قابل افتتاح شهرداری کاشان در دهه فجر است.
شهردار کاشان با اشاره به اینکه ۱۴ طرح شاخص در دهه فجر قابل بهرهبرداری است افزود: ۲۸ طرح دیگر تا پایان سال جاری قابل بهرهبرداری میشود.
ابریشمیراد تکمیل مرحله اول سه طرح مجموعه فرهنگی هنری کارگر، بوستان بزرگ الهیه و تالار آمفی تئاتر فرهنگسرای مهر را از دیگر طرحهای قابل افتتاح در سال ۱۴۰۰ یادآورشد و گفت: کاشان بزرگ شایسته توسعه است.
بودجه ۷۰۰ میلیارد تومانی برای سال ۱۴۰۰
او، با اشاره به وصول ۷۹ درصدی بودجه ۵۳۰ میلیارد تومانی شهرداری برای سال ۹۹ افزود: باتوجه به نیازها و پیشبینیهای موجود و تکمیل برخی طرحهای ناتمام تا تیرماه سال در آخرین سال دوره فعلی اصلاح میزان بودجه به ۶۲۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
به گفته او، بودجه سال ۱۴۰۰ نیز با ۷۰۰ میلیارد تقدیم شورای شده است.
شهردار کاشان انطباق نظام بودجهریزی در این سه سال با میزان درآمدها و واقعیتهای موجود ضمن کنترلهای لازم را تاکیدکرد و گفت: وضعیت نگرانکننده تفریق بودجه سالهای۹۳ و ۹۴ نیز که تصویب نشده و حتی عدم اظهارنظر گزارشهای حسابرس را داشت به همت و دقت دوستان در سلامت و شفافیت نظام مالی این دو دوره در سال ۹۶ و ۹۷ حسابرسی با عبور از مرحله عدم اظهارنظر و مردود به مرحله مشروط رسیده است.
بدهکاری ۶۰ میلیارد تومانی شهروندان به عوارض شهرداری
ابریشمیراد، در ادامه بستانکاری ۶۰ میلیارد تومانی شهرداری بابت عوارض نوسازی را خبرداد و گفت: در صورت وصول به موقع این مبلغ در ابتدای همین دوره ساخت زیرگذر سردار سلیمانی به سرانجام میرسید در حالیکه اکنون بالای ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
او، با اشاره به اینکه بسیاری از نهادهای خدماتی امکان قطع کردن خدمات در صورت عدم پرداخت مالی از سوی شهروندان را دارند، تصریح کرد: شهرداری به طور عملی این امکان را ندارد؛ البته در قانون پیشبینی شده است که اگر شهرداری مثلاً عوارض نوسازی خود را دریافت نکرد میتواند از شرکتهای خدماتی (گاز، برق و…) بخواهد تا خدمات خود را قطع کنند که تا الآن از این ابزار قانونی استفاده نشده است.
پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی زیرگذر سردار سلیمانی
او، همچنین از پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی طرح بزرگ عمرانی زیرگذر سردار سلیمانیخبرداد و گفت: این طرح در انتهای سال ۹۶ با پیشبینی تقریبی اعتبار مورد نیاز نزدیک ۵۰ میلیارد تومانی برآوردشد.
به گفته او، تاخیر زمان اجرای طرح از زمان گرفتن نخستین مصوبه اجرای آن در ۲۶ اسفندماه ۹۶ در شورای ترافیک تا مرحله انعقاد قرارداد آن با قرارگاه خاتم در سال ۹۷ موجب افزایش ۱۰۰ میلیارد تومانی هزینه طرح شد.
شهردار کاشان، وقفه بین انعقاد قرارداد تا آغاز عملیاتی اجرایی را موجب ضرر سنگین مالی شهرداری دانست و گفت: متاسفانه در این مدت کالا و اقلام بویژه آهن و مصالح ساختمانی نیز افزایش وحشتناکی یافت.
تکمیل طرح عمرانی زیرگذر با برآورد ۲۵۰ میلیارد تومانی
ابریشمیراد، تکمیل اجرای طرح عمرانی زیرگذر را با برآورد هزینه ۲۵۰ میلیارد تومانی یادآورشد و گفت: کسانی که در افکار عمومی دنبال تلقی معرفی کردن گرانی طرح هستند بدانند این طرح بسیار به صرفه و صلاح شهر در حال اجراست.
او، با تقدیر از قرارگاه خاتم که طرح بر اساس فهرست سال ۹۷ در حال اجرا است گفت: تلقین اجرای طرح با عنوان هزار میلیارد صحیح نیست و القای غلط است.
به گفته او، این طرح عمرانی با کیفیت خوب، قیمت مناسب و تعریف منابع مالی آن در حال اجرااست و کوچکترین خدشهای به سایر منابع شهرداری نمیزند.
شهردار کاشان با انتقاد از بعضی اعضای شورای شهر در ارایه اطلاعات غلط بر اثر آگاهی نادرست درمورد طرح مبنی بر اینکه شهرداری به خاطر این پروژه به کارهای دیگر نمیرسد گفت: این ادعا کمال بی انصافی در مورد شهرداری است.
ابریشمیراد، اظهارداشت: هیچ وقت شهرداری در طول دورههای آن به اندازه دوره فعلی در تمام زیرساختهای فرهنگی، ورزشی، آسفالت، بهسازی معابر و رسیدگی به شهرکها اینچنین فوق العاده کارنکردهاست.
او، اذعان داشت: امروز شهرداری یک معجزه وتحقق وعده الهی است که مصداق توکل و یاری خداوند در انجام امور اجرایی است.
نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری کاشان
ابریشمیراد، در بخش دیگری از سخنانش از نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری کاشان خبر داد و گفت: ۵۰ میلیارد تومان به صورت اوراق مشارکت است برای این مهم تخصیص یافته است.
او، افزود: این اعتبارها از محل بند دال تبصره ۵ قانون بودجه در قالب طرحهای مشارکتی در بهسازی سازمان حمل ونقل شهری اختصاص یافته است.
به گفته او، با این اعتبارها که با همکاری دولت انجام خواهد شد، ۲۰ دستگاه میدل باس با توجه به کم عرض بودن برخی خیابانهای کاشان خریداری میشود.
شهردار کاشان، اظهار داشت: ۴۰ دستگاه از اتوبوسهای شهرداری کاشان نیز نوسازی و به کولر مجهز شدند.
ابریشمیراد، شمار اتوبوسهای شهرداری کاشان را ۱۷۰ دستگاه برشمرد و گفت: از عمر مفید بیشتر آنها خیلی گذشته و دیگر نوسازی و بهسازی آنها برای شهرداری مقرون به صرفه نیست.
کاشانیها از اتوبوس استقبال نمیکنند
او، گفت: مردم کاشان از اتوبوس و به خصوص در دوران کرونا استقبال نکردند.
ابریشمیراد نرخ بهرهوری اتوبوس در کاشان را خیلی پایین و ۱۴ درصد بیان کرد و افزود: هزینه جابجایی هر مسافر در این شهر سه هزار تومان است که ۶۵۰ تومان آن را مسافر و بقیه را شهرداری پرداخت میکند.
به گفته او، اتوبوسرانی نه تنها برای شهرداری سودی ندارد بلکه تمام آن زیان است، چون با وجودی که بر پایه قانون نباید در خارج از محدوده شهری سرویس بدهد به اهالی قمصر، نیاسر؛ ابوزیدآباد و حتی برخی روستاها سرویسدهی میدهد.
راهاندازی شهردار محله در کاشان
شهردار کاشان از راهاندازی شهردار محله در نقاط مختلف این شهر نیز خبر داد وگفت: در ۳۰۰ محله کاشان این مهم انجام خواهد شد.
به گفته ابریشمیراد، با هدف ساماندهی زبالهها تاکنون در سه محله از جمله فاز یک ناجیآباد و لتحر شهردار محله انتخاب شده است.
گشایش گرههای ترافیکی شهر با ۱۶۲ میلیارد تومان اعتبار
شهردار کاشان در پایان گشایش گرههای ترافیکی شهر با ۱۶۲میلیارد تومان اعتبار را تاکیدکرد و گفت: این گرهگشایی شامل آزادسازی ۳۶۹ پلاک با مساحت ۹۶ هزار و ۸۱۰ متر مربع برای ساخت زیرگذر قطب راوندی، بلوار شهید معمار، محور امیرکبیر، خیابان آیتالله کاشانی، خیابان مفتح و تعدادی دیگر از معابر اصلی و فرعی شهر است.
انتهای پیام/ش