به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، تابستان امسال، خبر بستن جاده به دست اهالی بخش غیزانیه از توابع کلانشهر اهواز جنجال به پا کرد و اهالی ساکن در روستاهای این بخش تصمیم گرفتند خواستههای خود که تامین آب شرب سالم و پایدار بود را از طریق اعتراض طلب کنند.
پس از اتفاقاتی که رخ داد، با پیگیریهای بخشدار غیزانیه و همکاری سایر مسئولان استان خوزستان، عملیات تکمیل شبکه آبرسانی و خطوط انتقال آب به این بخش آغاز و پروژه با سرعت مطلوبی در ۳ فاز اجرایی شد.
در مدت قطع آب، گروههای جهادی، بسیج، سپاه پاسداران، گروههای مردمی و ... یکبار دیگر به صحنه آمدند و نسبت به توزیع آب معدنی برای مصرف خانوار اقدام کردند، همچنین تانکرهای آبرسانی نیز روزانه آب مورد نیاز اهالی و دامهای موجود در این بخش را تامین میکردند تا روزهای سخت بی آبی به پایان برسد.
سرانجام در خرداد ماه امسال فاز نخست پروژه آبرسانی به بهره برداری رسید و اندکی از مشکلات اهالی منطقه کاسته شد و در نهایت مدیر امور آب و فاضلاب روستایی خوزستان در ۲۲ آبان ماه امسال اعلام کرد که فاز سوم این پروژه در حال تکمیل است و اهالی بخش غیزانیه امیدوار بودند هرچه زودتر بدون دغدغه بتوانند از آب لوله کشی استفاده کنند، اما شواهد و مستندات گویای شرایط بدتری بعد از گذشت چندین ماه است.
بیشتر بخوانید
صادق سنجری یکی از ساکنان روستای شاخ کوپال بخش غیزانیه اهواز به خبرنگار ما گفت: ۲ دستگاه کنتور آب در منزل ما وجود دارد، ولی آب در لوله کشیها نیست و بیش از ۱۰ روز است که آب در بسیاری از خانهها قطع است، این در حالی است که ۲ دستگاه پمپ در منطقه وجود دارد، اما به صورت مقطعی روشن هستند.
او به وجود پوسیدگی و شکستگی در خط انتقال آب از چاه کم توله رامهرمز تا غیزانیه اشاره کرد و افزود: کیفیت آب به دلیل وجود آهک پایین است و طعم نامطلوبی دارد، ضمن اینکه آب رودخانه فصلی گوپال که از چشمهها سیراب میشود، به دلیل شور بودن برای آبیاری زمینهای کشاورزی محصولاتی شامل جو و گندم مناسب نیست.
به گفته سنجری مقرر شده آبرسانی به غیزانیه و روستاهای تابعه آن از طریق تاسیسات نزهه واقع در غیزانیه کوچک تامین تا مشکلات آب شرب و پایداری آن رفع شود.
بیشتر بخوانید
جامعی دهیار روستای شاخ کوپال در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: وضعیت آب در لوله کشیهای منازل در مقایسه با ماههای گذشته و قبل از آغاز پروژههای آبرسانی بهتر است، اما همچنان با مشکل قطع آب و ناپایداری آن مواجه هستیم، این در حالی است که ۸۹ خانوار در این روستا زندگی میکنند و از طریق کشاورزی و دامداری امرارمعاش میکنند.
او با اشاره به اینکه آبرسانی به غیزانیه از چاه کم توله در شهرستان رامهرمز انجام میشود، بیان داشت:، اما برای رفع مشکل مقرر شده بود خط لوله انتقال آب از تاسیسات نزهه به طول ۲.۵ کیلومتر صورت گیرد، ولی هم اکنون این پروژه ناتمام مانده و اگر عملیات تکمیل نشود با توجه به درپیش بودن فصل تابستان شاهد تکرار بحران ماههای گذشته خواهیم بود، به همین منظور از مسئولان خوزستان و اداره آب و فاضلاب استان خواهشمندیم عملیات آبرسانی و تکمیل خطوط انتقال آب را به پایان برسانند.
انتهای پیام/گ
این همه هزینه
فقط برای بر داشتن وظیفه از خودش و
تبلیع الکی اب رسانی
همین .
باید تمام طرح های دولت زیر ذره بین بروند که واقعا کارایی دارند
یا فقط در حد حرف و حدیث است