سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 آموزش تصویری درست کردن لبو شکم پر؛ یک دسر خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه لبو شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لبو و شلغم دو میوه زمستانی است که به صورت پخته مصرف می‌شود و یکی از خوراکی‌های ثابت شب یلدا است، در این جا آموزش تصویری درست کردن لبو شکم پر را به شما کد بانوی عزیز آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
لبوی درشت: ۳ عدد
آب لیمو: خیلی کم
سیب زمینی متوسط پخته: ۳ عدد
ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، خیار شور، نمک و فلفل سس مایونز. ماست پرچرب به میزان لازم

طرز تهیه:
لبو‌ها را با کمی آبلیمو (برای ثبات رنگشون) و مقدار خیلی کم شکر (نمی‌خوایم شیرین بشن) میپزیم. بعد با این وسیله حلقه حلقه میکنیم. اگه وسیله دیگه‌ای داشتین که بشه لبو‌ها رو نازک‌تر حلقه کرد بهتره… لبو‌ها باید درشت باشن


قالب‌های کوچکی رو انتخاب کنید. من از ماست خوری‌های سرویس آرکوپالم استفاده کردم و یه قالب گرد به اندازه کف کاسه هام انتخاب کردم

سپس پلاستیک فریز رو به ۴ قسمت تقسیم کردم و کف کاسه گذاشتم و لبو‌ها رو قالب زدم و کف کاسه روی پلاستیک قرار دادم

به اندازه ارتفاع دیواره کاسه‌ها لبو‌ها رو به شکل مستطیل برش دادم و به دیواره چسبوندم. چون لبو‌ها مرطوبن راحت به دیواره میچسبن

سیب زمینی رو رنده کرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور و اگه جعفری هم باشه خوبه باهم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و سس (زیاد نزدید که مواد شل بشن. میخوایم موادمون سفت باشه تا خوب فرم قالب رو بگیره و وا نره) رو هم به مواد اضافه میکنیم. من کمی آویشن هم زدمچشمک و کاسه‌ها رو از مواد پر میکنم (البته من مواد رو از قبل آماده کردم و گذاشتم تو یخچال بمونه)


سپس یک برش دیگر از لبو رو روی مواد میذاریم و پلاستیک رو روش میبندیم (به صورت بغچه)


و در یخچال برای چند ساعت قرار می‌دیم تا مواد خوب فرم بگیرن. بعد از حداقل دو ساعت لبو‌های قالبی رو توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم و نوش جان می‌کنید. می‌تونید برای تزئینش از سس مایونز و قرمز (مخلوط با هم) یا سبزیجات مختلف استفاده کنید با این موادی که ذکر کردم ۷ تا از این لبو‌های قالبی درست شد
زمستانتان شیرین و گرم در کنار خانواده باد.

منبع: ماتیلدا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۱۶ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
خوشمزه است
ناشناس
۱۰:۱۰ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
عالیه
ناشناس
۲۳:۲۸ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
جناب سراشپزخان،یه اشتباه بزرگ کردید ها!اینکه سیب زمینی رنده شده و...مخلوط کردید ،سرخ نکردید ونپختید همینطوری خام گذاشتیدداخل لبو تا دلدرد بگیریم!حواستونو جمع کنید لطفا