سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

 طرز تهیه کیک ماکارونی؛ مجلسی و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه کیک ماکارونی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این جا روش درست کردن ماکارونی به شکل کیک را برای شما آموزش می‌دهیم. چون این غذا را اکثر بچه‌ها دوست دارند بهتر است با تزیین جالب اشتهای آن‌ها را تحریک کنیم.

مواد لازم برای کیک ماکارونی
پنیر پیتزا پنج قاشق غذاخوری
گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری
زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ماکارونی ۳۰۰ گرم
روغن نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم‌مرغ سه عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
سوسیس دو عدد کوچک
فلفل دلمه‌ای نصف عدد

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «کیک ماکارونی» خواهیم داشت.


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از ۲۰ راز خوشمزه شدن خورش فسنجان و فوت‌وفن‌های پخت ته چین زعفرانی تا دسر لیوانی ویکتوریا + تصاویر


طرز تهیه کیک ماکارونی

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.

نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.

فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی آماده می‌باشد.

در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.

ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم.

ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.

ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.

ماکارونی آبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.

ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.
حتما بخوانید جدیدترین لباس‌های زمستانه مردانه

بقیه ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می‌کنیم.

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.

بقیه پنیر پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیر‌ها ذوب و طلایی رنگ شوند.

کیک ماکارونی آماده است.

این غذا رو با سس سفید نیز می‌توان بخورید.

منبع:

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۳ ۰۸ مهر ۱۴۰۰
به جای ماست وتخم مرغ از سس بشامل استفاده کنید عالی میشه
ناشناس
۱۶:۵۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
فکر کنم خوشمزه نباشه
ناشناس
۱۶:۵۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
فکر کنم خوشمزه نباشه
دنیا خوشمزه نیست درستش کردم خیلی مزه ی کندی میده
۱۱:۳۹ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
خوشمزه نیست درستش کردم خیلی مزه ی گن
دی میده