سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مینی پیتزای بادمجان؛ یک پیشنهاد خاص

در گزارش زیر طرز تهیه مینی پیتزای بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه یک فینگرفود خوشمزه و ساده را برای شما عزیزان آماده کرده ایم.

شما می‌توانید این مواد را با هر چیزی که خودتون دوست دارین جایگزین کنین. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

۱ عدد بادمجان دلمه‌ای بزرگ
۱ پیمانه ذرت
چند برگ ژامبون
۵-۶ عدد قارچ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس پیتزا یا هر سسی که برای پیتزا استفاده می‌کنین


بیشتر بخوانید

طرز تهیه

بادمجان دلمه‌ای رو بصورت گرد گرد و با پوست برش می‌زنیم. سینی فر رو کمی چرب می‌کنیم و برش‌های بادمجان رو می‌چینیم توی سینی و ۱۰ دقیقه توی فر می‌ذاریم تا یه کمی خشک بشه.

بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج می‌کنیم و روشون رو سس می‌زنیم.

بعد روش یک یا دو لایه ژامبون می‌ذاریم (اگه ژامبون خیلی نازک بریده شده باشه ۲ لایه بذاریم بهتره).

قارچ و ذرت رو روش می‌ذاریم و لایه آخر پنیر پیتزا می‌ریزیم.

دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌ذاریم توی فر تا پنیر آب بشه. به همین سادگی

منبع: کوکپاد

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۲۰ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه بنظر میاد
ناشناس
۰۰:۰۶ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹
به نظر خوش مزه میاد ولی اگه مزش کنیم بهتر متمعن میشیم ممنونم