سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیراشکی بقچه‌ای؛ مجلسی و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه پیراشکی بقچه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پیراشکی بقچه‌ای آشنا کنیم.

مواد لازم:

۱ لیوان شیر
حدود نیم پیمانه روغن مایع
۱ سفیده تخم مرغ
۲۰ گرم خمیر مایه خیس یا ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۲ قاشق مرباخوری نمک
۲ قاشق چایخوری شکر
۴ و نیم لیوان آرد

برای توی پیراشکی:

۵۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

اگه از خمیر مایه فوری استفاده میکنین، خمیر مایه، شکر و شیر رو مخلوط کنین و ۱۰ دقیقه صبر کنین، بعد بقیه مواد و اضافه کنین و ورز بدین و با دستمال نم بپوشونین و بزارین جای گرم تا دو برابر بشه حجمش.

برای داخلش، سیب زمینی هارو با چنگال له کنین و نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین و توپ‌های به اندازه گردو تقسیم کنین.

از خمیر، توپ‌های به اندازه نارنگی بردارین و روی کاغذ روغنی با وردنه به شکل دایره باز کنین و وسط دایره‌ها یک دایره کوچک فرض کنین که توپ‌های سیب زمینی رو میزارین توش و با چاقو از بیرون اون دایره فرضی به طرف بیرون از چند جا ببرین.

بعد خمیر رو با کاغذ روغنی زیرش، توی دستتون بزارین و دستتون رو کمی گود کنین و توپ سیب زمینی رو بزارین داخل دایره فرضی و اطراف خمیر رو که بریدین رو روش بیارین و با نخ آشپزی یا هرچیزی ببندین.

بقچه‌ها رو روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا سرخ شن.

 

منبع:کافه مد

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.