سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

۹ درصد معتادان جامعه زنان هستند

شریعتمداری گفت: ۹ درصد معتادان کشور بانوان هستند، به همین دلیل باید نگاه ویژه‌ای در این خصوص داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح همزمان ۲۴ مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان، اظهار کرد: ۹ درصد معتادان کشور مربوط به جامعه بانوان هستند، به همین دلیل علاوه بر توجه ویژه به این موضوع، در راه اندازی مراکز درمانی نیز باید نگاه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی افزود: به کارگیری نیروی فکر نخبگان، خصوصا جوانان فرهیخته می‌تواند در حوزه‌های مختلف تأثیرگذار باشد و تأثیر آن را در عرصه فعالیت‌های اجتماعی نیز شاهد هستیم.

شریعتمداری بیان کرد: موضوع فعالیت سازمان بهزیستی و پیگیری آسیب‌های اجتماعی موضوعی نیست که فقط از یک سازمان توقع داشت و نیاز به همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی و مشارکت‌های مردمی دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: امروز که برای افتتاح مراکز جامع درمان و بازتوانی جمع شده‌ایم، مسئله اعتیاد یکی از ۵ آسیب اجتماعی مهمی است که در فرمایشات مقام معظم رهبری هم به آن اشاره شده است. نیروی انتظامی در برخورد با قاچاق مواد مخدر بسیار تلاش می‌کند تا از جابه جایی مواد مخدر به داخل کشور جلوگیری کند.

وی تصریح کرد: در حوزه دیگر که مربوط به کاهش تقاضاست باید به موضوع پیشگیری توجه کنیم و باید فرهنگ سازی شود، چراکه مشخص نیست اعتیاد دقیقا چه نوع پدیده‌ای است، به همین دلیل باید در حوزه پیشگیری توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا اعتیاد در جامعه عادی نشود.


بیشتر بخوانید


شریعتمداری گفت: اعتیاد هیچ حد و اندازه‌ای برای خود قائل نیست و زن، جوان و... را نمی‌شناسد. باید فرهنگ سازی زیادی در این زمینه انجام شود و نباید از تکرار این موضوعات و تشویق به پیشگیری از اعتیاد بترسیم.

وزیر کار افزود: معتاد یک بیمار است و طبق فرمایش‌های مقام معظم رهبری باید به عنوان بیمار به آن‌ها نگاه کنیم، اما برخورد با این موضوع و درمان آن نیز باید صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه نگاه ما در حوزه درمان اعتیاد باید خانواده محور باشد، ادامه داد: درمان موردی، یک امر کاملا پذیرفته‌ای است و کارشناسان به اهمیت این موضوع پی برده اند و منابع محدودی در این مراکز به کار گرفته شده است.

شریعتمداری گفت: کاهش بازگشت به اعتیاد فرد یک موضوع مهمی است که باید توجه ویژه‌ای به آن کنیم، رهبر معظم انقلاب هم در فرمایش‌های خود فرمودند به معتاد به چشم فرزندان خود نگاه کنیم، جدا از این که نباید به دلیل مسیری که انتخاب کرده او را تشویق کنیم، باید به درمان اعتیاد فرد کمک کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با آموزش‌های لازم بعد از درمان اعتیاد، می‌توانیم به فردی که دوره سم زدایی و درمان را طی کرده کمک کنیم. همه مسئولان و سران سه قوه در کنار هم به افراد معتاد که به خودشان ظلم کرده‌اند، کمک خواهند کرد.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: نقطه ضعف ما تاکنون این بود که در حوزه درمان اعتیاد، درمان جامع را انجام نمی‌دادیم و امروز با راه اندازی مرکز جامع درمان و بازتوانی یک اقدام علمی در حوزه درمان اعتیاد انجام می‌دهیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۶:۲۰ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
زنا ديگه چرا معتاد ميشن اونا كه ديگه مشكل مالي و روحي رواني ندارن ؟
عمار
۱۹:۰۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
۹ درصد معتادان جامعه زنان هستند !!!
که باید گفت توسط مردان ناجوانمرد و زنان خبیث نزدیکانشان و دوستان و آشنایانشان و واسطه گری ناجوانمردان غریبها معتاد مواد عفیونی شده اند .
الا لعنة الله علی القوم الظالمین . لعنهم الله فی الدنیا و الاخرة . و غضب الله علیه و لعنه و اعدّ له عذاباَ عظیماَ .
والسلام و صلوات التماس دعا .