سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از ۲۰ راز خوشمزه شدن خورش فسنجان و فوت‌وفن‌های پخت ته چین زعفرانی تا دسر لیوانی ویکتوریا + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۱۳ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
ما که سفرهامون خالی از گوشت و مرغ اون وقت شما فوت و فن می‌خواین یادمون بدین جالبه
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
راست میگن دوستان بااین گرونی که داره غذای شما درست کنه
ناشناس
۰۱:۳۵ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
خیلیا توی این گرونی نون و نیمرو هم نمیتونن بخورن چ برسه ب این غذاها
ناشناس
۱۷:۱۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
با این عکس غذاهای رنگارنگ فقط دل اون کارگران بی چیز را کباب می کنیدکه همش باید شرمنده زن و بچه اش باشه
ناشناس
۱۷:۱۲ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
اگه راست میگید توی این گرونی لطفاً طرز تهیه غذای ارزون قیمت را آموزش بدید که همه بدونن تهیه کنند
ناشناس
۱۷:۰۹ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
شما هم توی این گرونی نفستون از جای گرم میاد بیرون
ناشناس
۱۵:۰۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
مواد اولیه باشه همه خودشون یاد دارن.اول فکری برای گرانی کنید که همه چیز درست میشه.بادست خالی که نمیشه آشپزی کرد.