به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ریزوتوی میگو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
کره..... یک و یک دوم قاشق سوپخوری
روغن زیتون.... ۱ قاشق سوپخوری
میگوی پاک کرده .... ۵۰۰ گرم
پیاز قرمز ریز خرد کرده.... ۱ عدد
سیر له کرده...... ۱ حبه
ریزوتو... ۲۵۰ گرم
آب مرغ داغ..... ۹۰۰ میلی لیتر
باقلای پاک کرده.... ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی...... ۱۰۰ گرم
خامه...... ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ...۲ قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده ....۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل..... به میزان لازم
روشتهیه
کره و روغن را درقابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. میگو را بیفزائید و تفت دهید تا صورتی رنگ شود. آنگاه میگو را از قابلمه درآورید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. سپس ریزوتو را نیز درون قابلمه بریزید و در حدود ۵ دقیقه، تفت دهید. حالا آب مرغ را کم کم روی ریزوتو بریزید و مخلوط کنید و بگذارید آب مرغ کشیده شود. اکنون باقلا و نخود فرنگی را به آن بیفزائید و بپزید تا نرم شوند. اینک خامه، آبلیمو، جعفری، نمک و فلفل را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
خواص میگو
وجود امگا ۳ فراوان در میگو سبب شده که عادت به مصرف هفتگی آن از بروز آلزایمر و اختلال حواس در دوران سالمندی جلوگیری نمایید که در واقع، دریافت روزانه ۳۸۰ میلیگرم از این اسیدهای چرب، از بروز اختلال حواس و آلزایمر جلوگیری کرده و با خوردن هفتهای ۲ الی ۳ بار میگو، این مقدار اسید چرب به بدن خواهد رسید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/