سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکات و فوت‌وفن‌های پخت ته چین زعفرانی و مجلسی

در گزارش زیر فوت‌وفن‌های پخت ته چین زعفرانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آورده‌ایم و امیدواریم این فوت‌وفن‌های ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.


بیشتر بخوانید:


۱- ماست ته چین هر چه غلیظ و ترش‌تر باشد، مایه بهتری به شما می‌دهد.

۲- اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.

۳- برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.

۴- برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانه‌های برنج، کشیده‌تر و تردتر شود.

۵- اگرچه می‌توانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید، اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.

۶- اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشته‌تر می‌خواهید، ترجیحا از ظروف کم‌ارتفاع‌تر مثل ماهی تابه استفاده کنید.

۷- می‌توانید با اضافه کردن مواد مختلف ته‌چین‌های متفاوتی مانند ته‌چین مرغ، ته‌چین بادمجان و قارچ، ته‌چین گوشت و بادمجان، ته‌چین قالبی، ته‌چین مرغ و بادمجان داشته باشید.

۸- برای طبخ این ته‌چین راه‌های دیگری هم هست مثلا ته‌چین ساده در پلوپز به‌راحتی می‌پزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.

۹- طعم خوش و دل‌انگیز ته‌چین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود ته‌چین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث می‌شود برنج شکل یکپارچه‌ای به خود بگیرد و ماست در ته‌چین بوی بد تخم مرغ را می‌گیرد؛ با این حال ته‌چین ساده بدون ماست هم تهیه می‌شود. اما اگر ته‌چین خوش‌عطری می‌خواهید پخت ته‌چین بدون ماست اصلا توصیه نمی‌شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۷ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
پس توضیحاتش کو عزیزم؟ خخخخخخ
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
چرا دستور پخت نداره! واقعا که جای تاسف
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
پس، دستور پختش کو؟!!!....
ناشناس
۱۷:۳۸ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام ماکارانی یاعدسی درست کن
مهران
۲۲:۳۴ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام خواهش میکنم از این راهنمایی ها نکنید. مردیم اینقدر ماکارانی و عدسی و حاظری خوردیم پیشنهاد دختر خاله عروس خاله. خود خاله. دختر عمو کا طایفه خانمم کم بود که دستهذجمعی به سمت مامارانی هدتیت میکنه سفره مارا باشگاه خبرنگاران هم اضافه شد
عسگری
۱۵:۵۶ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام امروزبرشام نمیدونم چی بپزم شماهمراهی کنیدممنون
ناشناس
۱۴:۳۱ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
خیلی معلوم که خوش مزه است
ناشناس
۱۳:۰۳ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
دستور پخت نیست دستورکیفیت ته چین است
ناهید
۱۰:۵۳ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
من ته چین هام خیلی خوشمزه میشه ولی ته دیگش خوب در نمیادچکار کنم ته دیگ طلایی با ضخامت خوب در بیاد
ناشناس
۰۹:۲۰ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
دستور چی شد
عبد الله حسنی
۲۲:۰۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
با سلام ودرود:
پس کجاست طرز نهیه ته چین مرغ؟هرچه گشتم پیدا نکردم - فقط بطور کلی یه مطلبی نوشتید.
ناشناس
۱۹:۵۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
عالی .من ته چین هام زبان زد همه فامیل و دوست و اشنا و غریبه هاست
ناشناس
۱۴:۲۰ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام گلم میتونیدبی زحمت برای ۸نفرته چین چقدموادلازم داره روبگیدممنون میشم
سلام میشه طرز تهیه ته چینتون رو بگید ممنون
۱۵:۲۹ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
لطفا بگید ما هم درست کنیم
گل نرگس
۱۸:۴۳ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
لطفا دستورشو بزارید
ناشناس
۰۱:۲۴ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
سلام .لطفا اندازه مواد ته چین برا ده نفر وطرز تهیه رو لطف کنید