سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا ؛ خوشمزه و مجلسی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا آشنا کنیم.


مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت پودر شده ۲ لیوان
میوه ۱۰ عدد


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه
خامه و پودر قند را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

در ظرف دیگر زرده و وانیل را میزنیم تا رنگش روشن بشه و کنار میزاریم.

شیر و آرد و نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته هم میزنیم تا نشاسته حل بشه بعد روی حرارت مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه.

کمی از مواد را به مخلوط زرده اضافه میکنیم تا یک دست بشه بعد مواد زرده را به مواد روی حرارت اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.

بعد از یکدست شدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از حرارتش پایین بیاد.

مخلوط خامه و پودر قند رو اضافه کنیدو مخلوط کنید.

وقتی مایه یک دست شد یک لایه بسکوییت پود شده تو ظرف دلخواه بریزید و بعد از مواد تون و بعد میوه و لایه لایه بالا برید.

سایر نکات
پودر قند همون شکرآسیاب شده است
نوش جانتان

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
زری‌‌قاسمی
۲۲:۳۹ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام‌خیلی‌خیلی‌عالیه
ممنون‌دستتون‌درد‌نکنه
ناشناس
۱۱:۱۴ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
خوشمزه است ولی کالری خیلی زیادی داره و بسیار چاق کننده است برای اونهایی خوبه که هر چی می خورند چاق نمیشن
ناشناس
۱۷:۱۹ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
حوش مزه هست
sama
۱۱:۴۵ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
عالیــــــــــــــــــــــــــــــ