سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

املت بادمجان و گوجه فرنگی؛ یک املت متفاوت، بی نظیر و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه املت بادمجان و گوجه فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت بادمجان و گوجه فرنگی یکی از املت های بسیار خوشمزه ای است که هم برای صبحانه و هم عصرانه یا شام مناسب است.

مواد اصلی
جعفری خرد شده کمی
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
بادمجان متوسط ۲ عدد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری اسپایسی خوشمزه و تاوا کباب مخصوص تبریزی تا آفوگاتو یک دسر خوشمزه ایتالیایی + تصاویر

آموزش آشپزی؛ از پاتلیجان کباب ترکیه‌ای و خورش ترش کباب معروف گیلانی تا کیک براونی خیس + تصاویر


طرز تهیه

بادمجان‌ها را پوست بکنید و ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، بادمجان‌های حلقه شده را در روغن بریزید و سرخ کنید، گوجه فرنگی را پوست بکنید و رنده کنید سپس گوجه فرنگی، سیر رنده شده و مقداری جعفری خرد شده را به بادمجان‌های سرخ شده اضافه و مخلوط کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب غذا کشیده شود.



تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بشکنید و آرد، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بزنید تا تخم مرغ کف کند سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید، حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ببندد سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود و به همراه نان سرو کنید.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پیتزا روی این املت بریزید. و یا مواد را داخل بادمجان بریزید. که همه این موارد مطابق شکل دل خواه است.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۲۹ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
غذادرست کنین که لذت ببریم این چه نوع غذایی است مردم فرار میکنند ازش حیف نباشه این نوع غذاراتو برنامه بزارین موفق باشید
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
عالیه ممنون
زینب فتحی
۲۳:۵۵ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
توهرغذایی که بادمجان باشه اون غذا بینظیره..ممنون