سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکید دادستان تهران بر لزوم بی اعتنایی قضات به حواشی پرونده‌ها و نفوذناپذیری در مقابل فشار جریان‌ها

دادستان تهران بر اهمیت استقلال رأی قضات، بی اعتنایی آنان به حواشی پرونده‌ها و نفوذناپذیری در مقابل فشار جریان‌هاتأکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی القاصی، دادستان تهران در دیدار با مدیران و قضات دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی تهران (دادسرای ناحیه ۳۲) بر اهمیت استقلال رأی قضات، بی اعتنایی آنان به حواشی پرونده‌ها و نفوذناپذیری در مقابل فشار جریان‌ها و اراده‌های معطوف به تأثیرگذاری بر روند رسیدگی‌ها و انحراف پرونده‌ها تأکید و اظهار کرد: کیاست و زیرکی و مقاوم سازی خود در مقابل آسیب ها، تهدید‌ها و لغزش‌ها لازمه کار در دادسرای ویژه جرایم اقتصادی است.

دادستان تهران ضمن تشریح اهمیت رسیدگی به جرایم اقتصادی در جلب اعتماد افکار عمومی به قوه قضاییه در سطح کلان اظهار کرد: بخش عمده‌ای از عملکرد قوه قضاییه در گروی عملکرد دادسرا و دادگاه‌های جرایم اقتصادی است؛ چرا که عمده پرونده‌های کلان اقتصادی در این حوزه رسیدگی می‌شود.

وی همچنین به هزینه بر بودن مبارزه با فساد و حساسیت‌های کار در این حوزه اشاره کرد و افزود: اجرای صحیح عدالت و قانون در کوتاه کردن دست مفسدین از بیت المال و اموال عمومی مسئولیت بسیار سنگین، مهم و اثرگذاری در گستره ملی و فراملی دارد که به لحاظ بازدارندگی و پیشگیری وضعی اثرات زیادی در سیستم و دستگاه هدف و اهمیت بالایی نزد افکار عمومی دارد.

القاصی با بیان اینکه کسی که از بیت المال دزدی و به حقوق عمومی خیانت کرده، در واقع به ۸۰ میلیون نفر در جامعه ظلم کرده است؛ تأکید کرد: لذا همانطوری که مسئولیت ما در فرایند رسیدگی در قبال کل جامعه است و در عین حال باید ارزش و اهمیت کار برای تمام مردم و در راستای استیفای حقوق الناس و حفظ بیت المال باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت هماهنگی با دستگاه‌های ضابط اشاره کرد و با تأکید مجدد بر استقلال بازپرس در حوزه کاری خود تصریح کرد: باید به دستگاه‌های ضابط و مجموعه‌های نظارتی اعتماد کنیم و از تمام امکانات و ظرفیت‌های آنان در کشف حقیقت و شناسایی مفسدین اقتصادی و متعرضین به حقوق مردم و بیت المال استفاده کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب تهران همچنین با اشاره به آمار عملکرد دادسرای جرایم اقتصادی بر مبنای موجودی شعب بازپرسی، تحقیق و اجرای احکام و آمار پرونده‌های مسن خواستار تسریع در روند رسیدگی ها، کاهش موجودی پرونده‌ها و تعیین تکلیف پرونده‌های مسن شد و با ارائه راهکار‌های مدیریتی و تشویقی بر لزوم افزایش تلاش در این حوزه تأکید کرد.

وی همچنین بر لزوم افزایش دانش و اطلاعات حقوقی و قضایی قضات و بازپرسان تأکید کرد و اظهار داشت: اشراف کافی بر محتوای پرونده با حصول تجربه به دست می‌آید و جوهره فردی و تلاش و کوشش در این حوزه بسیار مؤثر است.

در پایان این دیدار سرپرست مجتمع جرایم اقتصادی و قضات حاضر در جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد به طرح مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند و دادستان تهران رهنمود‌های لازم را برای رفع مشکلات ارائه کرد.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۲۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
سلام کسی نیست حرف مرا به رییس محترم قوه قضاییه برساند 25 سال مالک زمین هستم دادگاه بدون اطلاع اینجانب زمین اینجانب را بر اساس ادعا ورثه طبقه 2و3 حکم صادر نموده و در مزایده قرار داده و حالادادگاه اعتراض ثالث اینجانب را فقط به دلیل اینکه ابعاد مساحت زمین اینجانب با سی سال بیش با الان اختلاف دارد رد نموده وجای تعجب می شود دادنامه تقسیم ماترکه صادر شده سی هزار متر زمین در طبیعت وجود ندارد دادگاه برای آن حکم صادر نموده یعنی دادنامه خلاف واقع متاسفانه به همه جا از مدیرکل محترم دادگستری استان مازندران و دادستانی کل ولی همه با ارسال نامه اکتفا می نمایند و شعبه 4 دادگاه حقوقی ساری و 18 تجدید نظر برابر ماده 194 ق آ د اصلا اعتنا به اظهاراتم ندارد با انتظار اجرای عدالت