سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی: کشتی گیران پشت سَر یزدانی هم توانایی کسب مدال جهانی را دارند

محمدحسین دباغی گفت: در حال حاضر چند کشتی گیر مطرح پشت سَر حسن یزدانی وجود دارند که در صورت اعزام به رقابت‌های جهانی صاحب مدال می‌شوند.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین دباغی از مربیان سازنده کشتی استان مازندران و کشور با بیان این مطلب افزود: کار فدراسیون کشتی در تجلیل از پیشکسوتانی که کمتر دیده شده اند قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: بسیاری از پیشکسوتان کشتی هستند که دستشان از مدال‌های جهانی و المپیک کوتاه مانده، اما در کشتی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته اند.

دباغی تصریح کرد: بعنوان مثال در حال حاضر چند کشتی گیر مطرح پشت سر حسن یزدانی وجود دارند که اگر آن‌ها هم به رقابت‌های جهانی اعزام شوند قطعاً صاحب مدال می‌شوند، اما با توجه به توانمندی‌های بسیار بالای یزدانی، آن‌ها پشت خط مانده اند.

وی ادامه داد: کشتی کشور به دارندگان مدال‌های جهانی و المپیک خلاصه نمی‌شود و جامعه‌ی کشتی کشور بسیار بزرگ است.

دباغی در مورد خود گفت: در شرایطی که من نایب قهرمان و نفر سوم المپیک را برده بودم، با توجه به شرایط کشور به خاطر وقوع جنگ نتوانستیم در رقابت‌ها حضور یابیم و دستمان از مدال‌های جهانی و المپیک کوتاه ماند.

وی افزود: خیلی‌ها مانند من هستند که به همین گونه اند، اما در کشتی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند.
این مربی سازنده مازندرانی تصریح کرد: البته نباید فراموش کنیم که نسل جوان باید با قهرمانان گذشته ایران همچون امامعلی حبیبی، عبداله موحد و ... آشنا شوند و این امر هم امری لازم و ضروری است، اما اینکه فدراسیون توجه خود را به سایر پیشکسوتان نیز دارد کاری بسیار پسندیده است.

وی در مورد اینکه بعنوان یک پیشکسوت و مربی کشتی چه پیشنهادی برای پیشبرد اهداف در فدراسیون کشتی دارد گفت: یک قانونی گذاشته شد که مربی بالای ۶۰ سال نتواند مربیگری کند، این واقعاً ظلم به کشتی است چرا که خود من الان ۶۷ سال سن دارم، اما حاضرم با یک جوان بر روی تشک تمرین و مسابقه بدهم.

مربی اسبق تیم ملی جوانان تصریح کرد: مربیان سازنده و با تجربه‌ی بسیاری در کشور حضور دارند که به لحاظ فنی و سطح دانش مربیگری در جایگاه بالایی قرار دارند، اما این قوانین باعث می‌شود تا نتوانند دانش فنی خود را به نسل جدید انتقال دهند.

این مربی سازنده کشور گفت: مهندسی در کشتی امری است که به آن توجه نمی‌شود، توجه به اهرم کاری‌ها و فنون ناب کشتی چیزی است که در کشتی ما کمتر دیده می‌شود.

وی ادامه داد: باید از تمامی مربیانی که به هر نحوی در هر فنی مهارت دارند دعوت شود و فیلم آموزش فنون آن‌ها تهیه و در اختیار سایر مربیان و کشتی گیران قرار گیرد تا این دانش فنی به دیگران نیز منتقل شود.

دباغی در پایان خاطرنشان کرد: باید مربیان را به صورت میدانی بررسی کرد شاید یک مربی در سن ۶۰ سالگی از وضعیت جسمانی خوبی برخوردار نباشد، اما بسیاری از مربیان را می‌شناسم که در سن بالای ۶۰ سال نیز انرژی بالایی برای کار دارند و هر کدام بر روی آموزش یک یا چند فن کاربردی مسلط هستند و فدراسیون باید برای استفاده از دانش این گنجینه‌های کشتی برنامه داشته باشد.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.