سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کی نژاد در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اجرای احکام دیوان عدالت اداری برای دانشگاه‌ها لازم الاجراست

رئیس هیات عالی جذب گفت: اجرای احکام دیوان عدالت اداری برای دانشگاه‌ها جهت جذب بورسیه‌های بلاتکلیف لازم الاجراست.

محمدعلی کی نژاد، رئیس هیات عالی جذب هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره سن بازنشستگی اعضای هیات علمی اظهار کرد: سن بازنشستگی اعضای هیات علمی حداکثر ۷۰ سال است و استادان نمونه و ممتاز و چهره ماندگار نیز تا سن ۷۳ سالگی می‌توانند به تدریس ادامه دهند.  

کی نژاد ادامه داد: البته تدریس تا سن ۷۳ سالگی  بستگی به تصویب هیات امنای دانشگاه‌ها دارد. در وزارت بهداشت اگر مصوبه مخصوص خودشان را نداشته باشند، قاعدتا باید همین سن باشد؛ البته این شرایط برای دانشیار و استادیار متفاوت است.  

رئیس هیات عالی جذب هیات علمی درباره آخرین وضعیت پرونده بورسیه‌های بلاتکلیف گفت: امسال فراخوان ثبت نام بورسیه‌های بلاتکلیف را درمهر ماه منتشر کردیم و  آخرین مهلت ثبت نام هم در ۵ آبان بود.  

او ادامه داد: از ۴۶ بورسیه بلاتکیف در نهایت ۱۰ نفر بورسیه در فراخوان امسال شرکت کردند که در حال بررسی پرونده و رایزنی با دانشگاه‌ها برای جایابی آن‌ها هستیم. البته از این تعداد ۲ نفر که در کشور‌های خارجی مشغول به تحصیل بودند به دلیل شیوع کرونا نتوانستند پیش دفاع را انجام دهند و پرونده آن‌ها با دفاع قطعی از پایان نامه معلق می‌ماند.

به گفته این مقام مسئول، در نهایت پرونده ۸ بورسیه بلاتکلیف در حال بررسی  بود که نهایی و در دانشگاه‌ها جایابی شدند. بورسیه سال‌های قبل هم به دانشگاه امام حسین، دانشگاه فرهنگیان و وزارت جهاد کشاورزی فرستاده شدند.  

کی نژاد درباره آخرین وضعیت اجرای احکام دیوان عدالت اداری برای دانشگاه ها گفت: اجرای احکام دیوان عدالت اداری برای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی لازم الاجراست؛ اگر دانشگاه‌ها احکام دیوان را اجرا نکنند حدود ۶۰ بورسیه دیگر به ۴۰ بورسیه بلاتکلیف اضافه می‌شود.

او توضیح داد: با فرض اینکه احکام دیوان عدالت توسط دانشگاه‌ها پذیرفته شده، پرونده سایر بورسیه‌ها (۴۸ پرونده) را در دست بررسی داریم.  

رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعدادی از دانشگاه‌ها گزارش داده اند که احکام دیوان را اجرا کردیم، اما فقط  تعدادی از احکام اجرایی شده است. به همین دلیل از آن‌ها درخواست کردیم که پرونده‌های اجرا نشده را  هم اعلام کنند؛ با این وجود هنوز گزارشی از آن‌ها دریافت نکرده ایم.  

کی نژاد ادامه داد: در مجموع به نظر نمی رسد که تعداد زیادی از دانشگاه ها احکام دیوان را اجرا نکرده باشند.

گفتنی است، پرونده بورسیه ها مربوط به جذب ۳ هزار بورسیه سال ۹۲ است که از آن زمان تاکنون هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه تعیین تکلیف این بورسیه ها و جذب آنان در دانشگاه ها را بر عهده گرفته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.