سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیش از ۶۷ میلیارد ریال تسهیلات کشاورز کارت در آذربایجان‌غربی پرداخت شد

مدیرشعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی از پرداخت بیش از ۶۷ میلیارد ریال تسهیلات کشاورز کارت در استان طی سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،  احد ایزدیار مدیرشعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی   در خصوص جزییات پرداخت تسهیلات در قالب کشاورز کارت اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون مبلغ ۶۷ میلیارد ریال تسهیلات کشاورز کارت به تعداد ۴۳۸ نفر کشاورز پرداخت شده است که امیدواریم با همکاری مراکز خدمات جهادکشاورزی در اطلاع رسانی و معرفی گروهی کشاورزان به بانک، شاهد جذب سریع و کامل اعتبار مذکور در سطح استان باشیم.

او با بیان اینکه تاکنون حدود یک هزار نفر در سطح استان برای بهره مندی از تسهیلات کشاورز کارت به بانک معرفی شده است، ادامه داد: کل اعتبار تخصیصی به این تسهیلات در سطح کشور ۲۰ هزار میلیارد ریال است که از این میزان یک هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال سهم آذربایجان غربی است.

ایزدیار از آزادسازی اقساط مشتریان پس از درخواست کشاورزان و تصریح برآماده بودن کود و سم نزد کارگزاران شرکت خدمات حمایتی خبر داد و افزود: استفاده از تسهیلات کشاورز کارت صرفا در پایانه‌های فروش کارگزاران معرفی شده شرکت خدمات حمایتی و مورد تایید سازمان جهادکشاورزی مجاز است.

مدیر شعب بانک کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه سقف وام پرداختی ۲۰ میلیون ریال به ازای هر هکتار زمین کشاورزی با ۱۲ درصد سود تسهیلات است، گفت: زمان بازپرداخت تسهیلات حداکثر یک ساله و متناسب با زمان برداشت محصولات تعیین شده و میزان تسهیلات براساس مساحت اراضی زیر کشت محصولات مذکور و حداکثر مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال برای هر فرد است.

ایزدیار یادآور شد: با هدف حمایت از کشت محصولات استراتژیک در مرحله اول، این کارت در اختیار کشاورزانی قرار می‌گیرد که گندم، جو، کلزا و چغندر قند کشت می‌کنند تا دغدغه‌ای برای خرید نهاده‌ها و کود نداشته باشند که این امر گامی مهم برای افزایش تولیدات استراتژیک و خودکفایی در این بخش شمرده می‌شود.

آذربایجان غربی دارای یک میلیون هکتار اراضی قابل کشت است که سالانه ۸۰۰ هزار هکتار آن زیر کشت محصولات باغی و زراعی می‌رود؛ گندم، جو، چغندر قند و انواع حبوبات در بخش زراعی و سیب، انگور و بسیاری هسته دار‌های دیگر در بخش تولیدات باغی این استان قرار دارند.

انتهای پیام/ط

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.