محسن رشید فرخی رئیس انجمن خرما در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه امسال موجودی انبار خرما بیش از سال گذشته است، اظهار کرد: شرایط تحریم، کووید ۱۹ و عدم اعتماد صادرکنندگان به تصمیمات دولت بر روی صادرات خرما تاثیر گذاشته است.
او افزود: اتخاذ تصمیمات خلق الساعه دولت و مشکلات بازگشت ارز منجر به ممنوعیت صادرات شد که امیدواریم ازدیاد تقاضا برای خرید خرما در ماه رمضان از موجودی محصول در انبارها بکاهد.
بیشتر بخوانید
رشید فرخی ادامه داد: در برخی سالها ۵ تا ۱۰ درصد و در برخی سالها ۱۵ درصد محصول در انبارها باقی میماند، به همین خاطر از دولت تقاضا داریم که با توزیع خرما در سبد حمایتی اقشار آسیب پذیر به کاهش موجودی انبار کمک کند.
رئیس انجمن خرما از ثبات قیمت خرما نسبت به سال قبل در بازار خبر داد و گفت: علی رغم افزایش ۴ تا ۵ برابری قیمت نهادهها، اما قیمت خرما تغییری نداشته است، در حالی که شرایط بازار باید به گونهای باشد که تولید صرفه اقتصادی داشته باشد.
او در پایان قیمت هر کیلو خرما در بازار را ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان اعلام کرد و گفت: اگر خرما با نرخهای بالایی در مغازه و فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشود، ستاد تنظیم بازار باید بررسی کند که آیا لحاظ سود ۴۶ درصدی عادلانه است یا خیر؟
انتهای پیام/