سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشه شامی + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ترشه شامی را به شما آموزش دهیم. 


بیشتربخوانید


مواد لازم:
گوشت ران بره یا گوساله که زیاد چرب نباشد _ نیم کیلو
پیاز درشت _ ۱ عدد
تخم مرغ _ ۱ عدد
سیب زمینی _ نیم کیلو
رب گوجه فرنگی _ یک قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب نارنج یا آبلیمو _ یک فنجان
نمک و فلفل _ به اندازه کافی

طرز تهیه:
برای تهیه ترشه شامی در ابتدا گوشت را چرخ کرده، پیاز را رنده ریز نموده با تخم مرغ و نمک و فلفل داخل گوشت مینمائیم (مثل کوفته مالش می‌دهیم) سپس از این مایه گوشت گلوله‌های یک اندازه برداشته در کف دست مثل شامی گرد پهن کرده با روغن داغ و در حرارت ملایم دوطرف آنرا سرخ می‌کنیم. در ظرفی یک لیوان آب ریخته، رب گوجه و ترشی را در آن مخلوط نموده، می‌گذاریم جوش آید. آنگاه گوشت‌های سرخ شده را در آن چیده با این سس کمی دم می‌کنیم و سیب زمینی‌ها را که پوست کنده و ورقه ورقه بریده‌ایم، در روغن سرخ نموده روی گوشت می‌ریزیم. این کوکو با برنج صرف می‌شود و باید خیلی کم آب باشد.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
منیر
۱۷:۰۱ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹
غذاهایی اموزش بدین مردم توی این گرونی بتونن تهیه کنن
ناشناس
۲۲:۱۹ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
به به امتحان کنم‌ببینم چی میشه .همین فرداااااا
ناشناس
۱۱:۵۳ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
ما نون و پوره سیب زمینی به سختی گیر خانوادمون میاد
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
این غذا با این قیمت گوشت؟؟!؟!!؟