سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلکسیونی از رفتار‌های توهین‌آمیز برخی مسئولان با مردم

طی این سال‌ها پرخاش‌ها و رفتار‌های تند و زشت برخی مسئولان با مردم جنجال برانگیز شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در آن ادعا می‌شود یک نماینده مجلس به صورت سرباز راهور که مانع عبور خودروی دنا پلاس او از خط ویژه اتوبوس بی آرتی شده سیلی می‌زند، هر چند این نماینده آن را تکذیب کرده است.

البته بعد از این اتفاق هم انگار ترافیک سنگینی شکل می‌گیرد و این موضوع نارضایتی بیشتر مردم را هم در پی دارد! اما در این گزارش قصد داریم برخی از این گونه اتفاقات که جامعه را تحت تاثیر قرار داده و باعث شده برخی اعتمادشان به مسئولان را تا مدتی از دست بدهند، مرور کنیم.

اتفاقاتی که در برخی از آن‌ها جمع بندی نهایی و برخورد صورت گرفته با متخلف یا انجام نشده یا رسانه‌ای نمی‌شود.

فروردین ۹۶ - عباس آخوندی - توهین به خبرنگار
فروردین سال ۹۶، وزیر وقت راه و شهرسازی، در پاسخ به سوال یک خبرنگار که درباره مرجوعی بودن هواپیمای ایرباس تحویلی به ایران پرسیده بود، اتفاق تلخی را رقم زد. عباس آخوندی در حالی که جوابی به پرسش خبرنگار نداده بود، بلافاصله پس از قطع دوربین شروع به اهانت به خبرنگار کرد.

میکروفن را از دست خبرنگار زن کشید و با فریاد گفت: «شما از خبرنگاری سردرنمی آورید. خبرنگار باید یک جو عقل داشته باشد.» البته از اقبال بد او، تصاویر این کار زشت، توسط عکاسان ثبت شد، اما در جست و جو‌های ما خبری از دادگاهی برای این برخورد آقای وزیر پیدا نشد. تنها به یک عذرخواهی بسنده شد که در آن بازهم توهین‌هایی دیده می‌شد.

مرداد ۹۶ - حمدا... کریمی - شکستن بینی راهور
ویدئوی درگیری نماینده مردم بیجار با پلیس راهور فرودگاه در مرداد سال ۹۶ در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد. اتفاق ناخوشایندی که فرمانده پلیس فرودگاه مهرآباد درباره جزئیات آن گفته: «مامور، خودرویی که بدون مجوز سعی در عبور از گیت مخصوص فرودگاه را داشته، متوقف می‌کند، اما متاسفانه راننده خودرو شخصا اقدام به بالا بردن راه‌بند گیت می‌کند. در استعلام شماره خودروی مدنظر مشخص می‌شود که این خودرو، بیش ازچهار میلیون تومان خلافی نیز دارد و همین باعث می‌شود مامور به دنبال خودرو حرکت کند که متاسفانه نماینده مجلس به صورت مامور راهور سیلی و در ادامه ضربه دیگری هم به مامور می‌زند که باعث شکستگی بینی وی می‌شود».

در این فقره،  بعد از گذشت بیش از یک‌سال‌ونیم از اتفاق و پیگیری شکایت قضایی از سوی نیروی انتظامی و از سوی دیگر تشکیلات هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، نماینده بیجار در مجلس شورای اسلامی از مأمور پلیس راهور عذرخواهی می‌کند و پرونده همین جا مختومه می‌شود.

آذر ۹۷ - محمد باسط درازهی - فحاشی به کارمند گمرک
یکی دیگر از ویدئو‌هایی که در نهایت با عذرخواهی نماینده مجلس پایان یافت، ویدئویی از ناسزاگویی محمد باسط درازهی در آذر ۹۷ بود. در این ویدئو مشخص است که نماینده مردم سراوان درخواستی از کارمند اداره گمرک دارد که به نظر می‌رسد خارج از ضوابط اداری است و کارمند در برابر خواسته آقای نماینده مقاومت می‌کند و در برابر پرخاشگری درازهی می‌گوید: «من از شما دستور نمی‌گیرم.»

که پس از آن این نماینده مجلس شروع به ناسزاگویی می‌کند، اما ماجرا بعد از انتشار ویدئویی از جلسه غیرعلنی مجلس دهم جنجالی‌تر هم شد.

در این ویدئو نماینده سراوان پشت تریبون ضمن تهدید وزیر اقتصاد به استیضاح، به دیگر نمایندگان تاکید کرد که «اگر من کوتاه بیایم، فردا نوبت شماست.» در نهایت هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان به این نماینده دوره قبل اخطار داد. البته از شکایت کارمند گمرک هم خبری منتشر نشد.

فروردین ۹۸ - غلامرضا شریعتی - برخورد توهین آمیز
ابتدای سال ۹۸ درست زمانی که سیل زندگی مردم بیشتر نقاط کشور را به غارت برده بود، استاندار خوزستان از اعتراض یک پیرمرد خوزستانی که از نبود خدمات رسانی گلایه داشت از کوره در می‌رود و رفتار شایسته‌ای را از خود نشان نمی‌دهد و با برخوردی تند به او می‌گوید: «حرف بی‌ربط نزن. آدم مخالف نظام بی‌تربیت.»

و سپس به او می‌گوید: «برو بیرون!» ویدئوی این برخورد هم خیلی زود در شبکه‌های اجتماعی پیچید و دبیر شورای اطلاع رسانی دولت هم خطاب به شریعتی نوشت: «مسئول نظام که خادم مردم است، حق ندارد این چنین مردخوزیِ مظلوم و آسیب دیده را از خود براند.» این اتفاق هم در پایان با عذرخواهی شریعتی مختومه شد و هیچ توبیخی برای این استاندار در نظر گرفته نشد.


بیشتر بخوانید

آذر ۹۹ - بازپرس بابل - سیلی به سرباز
این‌بار ماجرا با توضیح و توئیت یک فعال اجتماعی شروع شد و خبر از کتک خوردن جوان ۲۰ ساله‌ای به دست بازپرسی در بابل داد. البته این اتفاق خیلی زود تایید شد و بر اساس توضیحات رسمی، اصل ماجرا هم به این صورت بود که یکی از بازپرس‌های دادگستری بابل هنگام مراجعه به محل کارش از در ورودی ارباب رجوع با درخواست سرباز وظیفه‌شناس برای بازرسی بدنی مواجه می‌شود و او اجازه این کار را به سرباز نمی‌دهد.

بازپرس هم وقتی با سماجت سرباز مواجه می‌شود، سیلی به صورتش می‌زند. البته برخی هم گفته اند بازپرس این سرباز را به اتاقش فرا می‌خواند و در اتاقش او را هدف ضرب و شتم قرار می‌دهد. این رفتار با اعتراض سرباز و خانواده‌اش و همچنین پیگیری از سوی آن‌ها مواجه می‌شود و شاید دلیل خبری‌شدن این پرونده هم همین پیگیری باشد.

البته در نهایت این ماجرا هم با عذرخواهی بازپرس و گذشت سرباز مختومه می‌شود. هرچند که ستاد کل نیرو‌های مسلح اعلام کرده برای صیانت و پاسداری از حقوق سربازان هنوز در حال پیگیری این اتفاق هستند.

دی ۹۹ - هادی ساعی - درگیری با دبیر سازمان لیگ تکواندو
قهرمان و مدال آور المپیکی کشورمان هم در کمتر از یک ماه پیش با درگیری که با دبیر سازمان لیگ تکواندو داشت حاشیه ساز شد. عصر ایران در گزارشی ادعا کرده که هادی ساعی با برخی رفتار‌ها که آن‌ها را «بی‌احترامی عمدی» قلمداد می‌کند، از کوره در می‌رود و هنگام برگزاری لیگ تکواندو به صورت دبیر سازمان لیگ سیلی می‌زند!

البته در این فقره انگار عزمی برای برخورد وجود داشته، چون همشهری آنلاین درباره محرومیت‌های ساعی به خاطر این رفتار نوشت: تاوان سیلی به صورت دبیر فدراسیون محرومیت سنگین برای هادی ساعی به همراه داشته است.

هرچند ساعی از دبیر لیگ عذرخواهی کرد، اما مجید ناظمی دبیر کمیته قضایی فدراسیون تکواندو از حکم این کمیته علیه ساعی خبر داد. ناظمی بیان کرد: «اولا، از امروز ایشان حق ورود و شرکت در مسابقات کشوری و لیگ را ندارند. ثانیا، یک سال محروم از تمامی فعالیت‌ها در لیگ خواهند بود. ثالثا، مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال نیز جریمه شده اند.»

مسئولانی که تنبیه نمی‌شوند!
آن چه خواندید نشان می‌دهد که معمولا مسئولان خطاکار بعد از اشتباهی که انجام می‌دهند، تنبیه نمی‌شوند و شاید همین اتفاق باعث شده رفته رفته این توهم میان برخی از مسئولان ایجاد شود که می‌توانندبه هر نوعی که بخواهند با دیگران برخورد کنند و در پایان هم اگر ویدئویی از ماجرا در شبکه‌های اجتماعی پیچید با یک عذرخواهی آن را فیصله دهند.

البته به قول دلاوری مجری برنامه تهران ۲۰ افرادی مثل سرباز بابلی که از بازپرس کتک خورده مگر جز بخشش می‌توانسته کار دیگری انجام دهد؟ پس اگر می‌خواهیم دیگر شاهد این برخورد‌ها نباشیم، دستگاه‌های نظارتی باید تنبیهات بازدارنده‌ای را درنظر بگیرند، چون این افراد صدمات زیادی به اعتماد جامعه وارد می‌کنند.

در ضمن از مسئولان هم می‌خواهیم در این اوضاع نابسامان اقتصادی و مشکلاتی، چون بیکاری، گرانی و... که خانواده‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و آن را نتیجه بی تدبیری برخی مسئولان می‌دانند با مردم بیشتر مدارا کنند و مانند زمانی که به دنبال رای شان بودند، خود را خادم آن‌ها بدانند.

منبع:روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
جعفر
۱۷:۲۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
بابا ای والله
درود به شرف نویسنده این متن.حرف دل مردم رو زدی
طاها
۲۱:۲۹ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
اگر مسئولین نمیتونن جلوی این هتاکی ها رو بگیرن ، فرمون رو بدهند دست مردم . ما میدونیم چه کنیم
ناشناس
۱۲:۳۸ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
کسی که جرم مرتکب شده باید مجازات بشه
اینا همه با عذر خواهی قضیه رو جمع کردن
عمار
۱۰:۰۷ ۰۵ بهمن ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
هر روز صبح و میان وعده و ظهر و بعد از ظهر و شب این چهار زمان را یک دمنوش گرم گل بابونه با نبات زعفرانی دم کنید و میل کنید تا آرامش و نشاط و صبرتان را زیاد کند تا در برخوردهای روزمره با دیگر انسانها زود جوش نیارید آمپرتون بره بالا ، گر که خواهی خیر و سعادت دنیا و آخرت را با دوستان مروت با دشمنان مدارا کنید همراه با صبر و حلم و شکیبایی گذشت کردن کار جوانمردان مرد پهلوانان است .
والسلام و صلوات التماس دعا التماس تفکر .