انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
لوبیا ها را نپخته بریزیم خو ادم دل درد میگیره که تو شکم که سنگ شکن که نداریم
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه قلیه بادنجان آشنا کنیم.
مواد لازم:
پیاز سرخ شده
سیر
لوبیا چشم بلبلی
گوجه فیله شده (یا میکس شده)
بادمجان با برش گرد سرخ شده
نمک و فلفل و زرد چوبه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برای تهیه قلیله بادمجان اول بادمجانها رو آماده میکنیم سرخ کرده کناری میگذاریم.
پیاز ریز خرد شده رو تفت داده سیر رو اضافه کرده بعد لوبیا رو قبلاً خیسانده در صافی ریخته به موادمون اضافه میکنیم (لوبیا چشم بلبلی رو بیشتر از ۲ یا ۳ ساعت بیشتر نباید خیساند).
تفت داده گوجه فیله شده یا پورهٔ آن را اضافه میکنیم کمی که پخت بادمجون سرخ شده رو اضافه کرده کمی آبغوره یا هر ترشی که دوست دارین اضافه کرده (نمک و … یادتون نره).
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/