به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آش کلم برگ آشنا کنیم.
مواد لازم:
نخود یک دوم پیمانه
لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
نمک، فلفل و ادویه مقداری
عدس دو سوم پیمانه
کلم برگ خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
سیر داغ ۱ قاشق سوپ خوری
هویج نگینی خرد شده ۳ عدد
برگ کرفس ۵۰ گرم
رشته آش ۲۰۰ گرم
کشک یک دوم پیمانه
بیشتر بخوانید
روش تهیه:
برای پخت آش کلم برگ ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید.
سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.
حالا هویج نگینی را به همراه برگهای کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.
در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/