سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ تمبر هندی ترش و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ تمبر هندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوپ تمبر هندی آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

گشنیز (ساطوری خرد‌شده) یک دوم پیمانه
نعنا تازه (ساطوری خردشده) یک دوم پیمانه
پیاز (نگینی خرد‌شده) ۱ عدد
سیر (له شده) ۲ حبه
موز سبز (خردشده) ۲ عدد
فلفل چیلی (خرد‌شده) ۱ عدد
پودر زیره سبز ۱ قاشق سوپخوری
پودر دانه گشنیز ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۲/۵ پیمانه
عصاره تمبر‌هندی یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن کنجد یک سوم پیمانه


بیشتر بخوانید

  • آموزش آشپزی؛ از تاوک شیش ترکیه‌ای با گوشت و مرغ و کوفته لپه یزدی تا تراول کیک پرتقال با طعمی بی نظیر + تصاویر

طرز تهیه سوپ تمبر هندی:

روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.


منبع:بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.