سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب شطرنجی خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه کباب شطرنجی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب شطرنجی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کباب شطرنجی:

گوشت قرمز ۱۵۰ گرم
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد


بیشتر بخوانید

طرز تهیه کباب شطرنجی:

پیاز‌ها را رنده ریز می‌کنیم آب آن را کامل می‌گیریم.

نصف پیاز را با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می‌کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

نصف مابقی پیاز را با مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می‌کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

دو عدد سینی را خیس می‌کنیم روی آن نایلون می‌کشیم.

روی سینی اول کاتر مربع شکل را می‌گذاریم از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بر می‌داریم و داخل آن کاملا پهن می‌کنیم تا گوشه‌های آن در بیاید و بعد از کاتر جدا می‌کنیم و داخل سینی دوم می‌گذاریم.

کاتر و دستهایمان را آب می‌زنیم به اندازه یک گردو از مواد مرغ بر می‌داریم و با همان روش یک مربع دیگر درست می‌کنیم این مربع را کنار آن یکی می‌گذاریم و کمی بهم می‌چسبانیم یکی در میان این کار را انجام می‌دهیم تا شطرنجی شود من ۴در ۴ درست کردم.

وقتی کارتان تمام شد یک ساعت سینی کباب تابه‌ای شطرنجی را داخل فریزر می‌گذاریم تا هم خودش را بگیرد و هم اینکه موقع سرخ کردن از هم وا نرود بعد از یک ساعت با کمی روغن آن را سرخ می‌کنیم طرف اول که خودش را گرفت بر می‌گردانیم تا طرف بعدی سرخ شود.

داخل تابه رژیمی هم می‌شود آن را سرخ کرد.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۴ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
سلام وسپاس از خلاقیتتون. امکان داره با فیلم آموزشی نشون بدین؟ ممنون ميشم
fatememehran506
۱۳:۱۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
عجب
ناشناس
۱۱:۱۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
دلتون خوش بخدا مردم ندارن تخم مرغ بخرن دستور کبابو میزارین..
به این مسئولین غرب زده بگین اگه خدا پرستین بخاطر خدا این سفره مردمو بخاطر مذاکره کوچکتر نکنین
ناشناس
۰۰:۲۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود ممنون از دستور این مدل کباب تنوع هست
ارغوان
۱۹:۴۰ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
زیاد جالب نیست
خیلی مسخره است
ناشناس
۰۰:۲۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
خیلی هم جالب هست دست نویسنده اش سلامت
الهام
۱۵:۰۳ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
اموزشهای اشبزی شما خوبه ولی یک عیب داره ، همیشه ناقصه، مثلا در اشپزی بالا نگفته گوشت چرخ کرده باشه یا نه.
ناشناس
۰۰:۲۵ ۰۷ بهمن ۱۳۹۹
خب معلوم هست این مدل کبابی گوشت چرخ کرده باید باشه