سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سید مراد محمدی: کشتی ایران دو قطبی شده است!

دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۰۸ پکن گفت: اولین موضوعی که خود من در این چند وقت کاملاً احساس کردم، دو قطبی شدن کشتی ایران است.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، سید مراد محمدی در مورد کشتی گیر شدنش اظهار داشت: در مازندران همه در بچگی تمرین کشتی می‌کنند، اما من کاملا اتفاقی سمت کشتی آمدم و هیچ شناختی از قدیمی تر‌ها نداشتم. پدرم کشتی را دوست داشت و من به خاطر علاقه پدرم به کشتی آمدم.

محمدی مهم‌ترین مربیانش در دوره قهرمانی را اسماعیل دنگسرکی و رحیم تبریزی عنوان کرد و در مورد اینکه در دو رویداد جهانی ۲۰۰۵ بوداپست و المپیک ۲۰۰۸ پکن او تنها مدال آور کشتی ایران بود، خاطرنشان کرد: وقتی همه تیم می‌بازند کشتی گرفتن خیلی سخت می‌شود، چون فشار و استرس زیادی روی کشتی گیر خواهد بود. شاید اگر کشتی جزء رشته‌های اول در المپیک بود که مسابقه می‌داد، کار راحت‌تر بود، اما کشتی در المپیک جزء آخرین رشته هاست و تا آن وقت قهرمانان خوبی از کشورمان در المپیک ۲۰۰۸ شکست خوردند و بعد نوبت به کشتی رسید. در همان مسابقات در تیم ملی کشتی کشورمان نفرات زیادی که قبل‌تر و یا بعد از المپیک قهرمان جهان و المپیک شدند، زیاد داشتیم، اما جو مسابقات سنگین بود و نتوانستیم موفق عمل کنیم، اما تیمی که به بوداپست رفت یک تیم جوان و دگرگون شده بود که پیش بینی می‌شد این تیم جوان نتیجه مطلوبی نگیرد، ولی در المپیک ۲۰۰۸ اصلا چنین پیش بینی‌ای نمی‌شد و همه فکر می‌کردند در المپیک نتیجه می‌گیریم که اینطور نشد.

سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در مورد شیوه جدیدی که سال ۲۰۰۵ در تیم ملی آزاد تجربه شد و تیم با ۴ مربی و بدون سرمربی اداره شد، گفت: در آن برهه از زمان و در بوداپست با اینکه کادرفنی شورایی بود، ولی خوب اداره شد و هر ۴ نفر با هم مشورت می‌کردند و برنامه‌های تمرینی بدنسازی تیم همه شورایی انجام می‌گرفت و مشکلی در بین کادرفنی وجود نداشت. هر ۴ نفر توانستند به تیم ملی کمک کنند، فقط مسئله این بود که تیم جوانی به بوداپست رفت و شاید اگر یک روانشناس کنار تیم بود بیشتر می‌توانست کمک کند.

وی در خصوص حضور عسکری محمدیان در هیئت کشتی مازندران تصریح کرد: جای خوشحالی دارد که محمدیان رئیس هیئت شد. من به شخصه فکر می‌کردم خیلی می‌تواند کمک کند، ولی مشکلی از نظر من وجود دارد و آن اینکه او بیشتر راغب بود با همدوره‌های خودش کار کند و از نظر من این اشتباه است. او می‌تواند بهتر از این باشد. مازندران یک پتانسیلی دارد، ما مربیان خوبی داریم که بار فنی شان بالاست و هروقت به کار گرفته می‌شوند، کمک حال کشتی هستند. مازندران در این سال‌ها حرف اول را در همه رده‌ها زده و ما در عین حال هم می‌توانیم بهتر از این باشیم. اگر امکانات فراهم باشد و بودجه کافی در اختیار قرار بگیرد. بحث امکانات و بودجه خیلی مهم است. ما سال هاست در لیگ برتر نتوانسته ایم تیم خوب بدهیم. می‌شود زیر نظر انستیتو کشتی، کلاس مربیگری در مازندران برگزار کرد. ما نیازمند برنامه ریزی خوب و مدون هستیم.

نفر سوم مسابقات جهانی ۲۰۰۵ بوداپست با اشاره به برگزاری رقابت‌های لیگ برتر عنوان کرد: جا دارد تشکر ویژه‌ای از فدراسیون بابت برگزاری مسابقات لیگ داشته باشم، چون بعد از این بیماری، کشتی گیران پشت در‌های بسته تمرین می‌کردند و دیگر از این وضعیت خسته شده بودند، ضمن اینکه لیگ تنها منبع درآمد کشتی گیران است. البته‌ای کاش مسابقات لیگ طوری برنامه ریزی می‌شد که تیم کامل به جام جهانی هم اعزام می‌شد. می‌شد فینال لیگ را عقب انداخت، اما نمی‌دانم چه سیاستی پشت قضیه بود که این اتفاق رخ نداد، اما برگزاری لیگ کار خوبی بود، هرچند شرایط آمادگی کشتی گیران هم چندان مطلوب نبود.

محمدی افزود: کاش اتفاقات فینال رخ نمی‌داد، همه ما می‌دانیم که می‌شد این مشکلات را در داخل خانواده کشتی حل کرد، اگر بزرگتر‌ها وارد ماجرا شده و حواشی به تلویزیون و فضای مجازی کشیده نمی‌شد. متاسفانه از سوی هر دو طرف بی حرمتی زیاد شد. می‌شد مدیرعامل استقلال را به فدراسیون دعوت کرد تا خیلی بهتر و راحت‌تر به موضوع بپردازند.

دارنده مدال طلای مسابقات جهانی ۲۰۰۶ گوانگجو در مورد وضعیت وزن ۶۵ کیلوگرم تیم ملی تصریح کرد: ما چندین گزینه در این وزن داریم که پتانسیل بالایی دارند و شرایط سنی شان خوب است. بهنام احسانپور باتجربه‌تر از بقیه هست، اما ما در این وزن امیرحسین مقصودی، امیرمحمد یزدانی را داریم. یکی دو سال در رده نوجوانان کنارشان بودم، بچه‌های پرتوان و پرانرژی‌ای هستند. مرتضی قیاسی هم همینطور. به نظر من این‌ها باید میدان بین المللی بیشتری ببینند. کار کسب سهمیه در آسیا در این وزن خیلی سخت است، اما به عقیده من درنهایت می‌توانیم سهمیه ۶۵ کیلوگرم را بگیریم و در المپیک هم حضور خوبی داشته باشیم.

سید مراد محمدی در خاتمه با اشاره به اختلافاتی که در جامعه کشتی وجود دارد، گفت: همه ما جزء جامعه کشتی هستیم، اولین موضوعی که خودم در این چند وقت کاملا احساس کردم، دو قطبی شدن کشتی ایران است. من از همه بزرگان کشتی خواهش می‌کنم که بیایند و به کشتی کمک کنند تا نتیجه بگیریم. همه مردم هم این دو قطب اصلی را می‌شناسند، امیدوارم آن‌هایی که در کشتی حرفشان فصل الخطاب است، وسط بیایند و با کمک هم در المپیک نتیجه خوبی بگیریم.
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.