سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مرغ داران طیور خود را بیمه نکنند، سوختشان قطع می‌شود

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با ورود موج قابل توجهی از آنفلوانزای پرندگان، سوخت مرغداری‌های بدون بیمه قطع خواهد شد.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی صفر ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی در پاسخ به علت حذف سهمیه سوخت دامداران و مرغداران گفت: در سال جهش تولید نیاز به یک انضباط در تولید داریم. بی نظمی در تولید باعث می‌شود که با مشکل مواجه شویم. بحث بیمه در فرآیند تولید تخم مرغ و گوشت مرغ از سال ۱۳۹۵ اجباری شده و تمامی تولیدکنندگان مکلف هستند طیور خود را بیمه کنند.

وی افزود: نبود بیمه در مزارع تولید مرغ تخم گذار و گوشتی باعث می‌شود که در صورت مواجه با بیماری به موقع گزارش ندهند و باعث طغیان‌های ویروسی در منطقه می‌شوند. در صورتی که واحد‌های طیوری طبق فرآیند‌های قانونی عمل نکنند و اقدام به بیمه کردن واحد‌های خود نکنند، سوخت و نهاده آن‌ها قطع خواهد شد.

رئیس سازمان دامپزشکی در پاسخ به زمان اجرایی شدن این دستور اعلام کرد: از تاریخ دوم بهمن امسال این دستور ابلاغ شده است.

ماکنعلی در خصوص شناسایی مرغداری‌های بدون بیمه تشریح کرد: در حال حاضر ۲۰۶ میلیون قطعه جوجه گوشتی، شصت میلیون و هشتصد و ده هزار مرغ تخم گذار  شناسایی شده است و فهرست واحد‌های بیمه شده در اختیار صندوق بیمه کشاورزی است و تعداد محدودی از مرغداری‌ها هستند که بیمه نشده اند که در مواجه با بیماری پنهانکاری می‌کنند. با توجه به اینکه با موج گسترده ویروس انفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کل دنیا مواجه هستیم، برای صیانت از بهداشت طیور و بهداشت انسانی تمامی واحد‌هایی که قواعد را نادیده بگیرند، به قطع نهاده و سوخت آن‌ها اقدام خواهیم کرد.

وی  با توجه به اجباری شدن بیمه از سال ۹۵ و عدم نظارت و پیگیری‌های مناسب در این خصوص اعلام کرد: از سال ۱۳۹۵ بنا به دلایلی از جمله نبود زیر ساخت مناسب، این طرح به طور صد در صد محقق نشده است و تقریبا ۹۰ درصد از مرغداری‌ها اقدامات بیمه‌ای را انجام داده اند و ما با ابزار‌های قانونی بیمه این درصد باقی مانده را پیگیری خواهیم کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی در پایان با اشاره به آخرین آمار تلفات بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان اظهار کرد: کشور ما رتبه تک رقمی در تولید گوشت و تخم مرغ را در دنیا دارد. همچنین تمامی کانون‌های مورد حمله ویروس شناسایی و مهار شده است و روز گذشته آخرین کانون در روستای حاجی خوش در هشت کیلومتری تالاب کانی برازان شناسایی شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.